na varenie; na prípravu jedál; na tepelnú úpravu
Technické vlastnosti: balenie, Hodnota / charakteristika: dodanie - čerstvé, chladené, v prepravkách; Technické vlastnosti: Množstvo, Hodnota / charakteristika: hodnota uvedená v popise predmetu obstarávania tvorí maximálne predpokladané množstvo plnenia počas trvania Rámcovej dohody.; Technické vlastnosti: Minimálna doba spotreby, Hodnota / charakteristika: pri dodaní 4 dni; Technické vlastnosti: Dátum spotreby, Hodnota / charakteristika: bude vyznačený na obaloch alebo dodacích listoch takým spôsobom, aby pri prevzatí tovaru Objednávateľ mohol lehotu skontrolovať.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: svalovina bez zreteľne viditeľných krvavých škvŕn a bez výrazných rán a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: bez výskytu viditeľných zlomenín a bez cudzieho zápachu a cudzej príchute; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: chov zvierat určených k predmetu plnenia musí byť v súlade so zákonom č. 39/2007 Z. z. v znení neskorších predpisov; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: chov zvierat určených k predmetu plnenia musí byť v súlade s Nariadením vlády č.322/2003 Z. z. v znení nesk. predpisov a s ostatnými všeobecne záväznými predpismi; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: musí byť v akosti a kvalite zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám,; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce PK SR v zmysle ustanovení Vyhlášky Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR č. 423/2012 Z. z.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: musí spĺňať požiadavky na delenie, rozrábanie a úpravu mäsa jatočných zvierat podľa prílohy k Vyhláške č. 423/2012 Z. z., časť C bod 2; Technické vlastnosti: Bravčové mäso, Hodnota / charakteristika: musí mať preukázaný pôvod mäsa v súlade so všeobecne záväznými právnymi predpismi
Technické vlastnosti: Pol. č.1 - bravčový výrez v pomere 50/50 (čerstvý alebo chladený), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2100; Technické vlastnosti: Pol. č.2 - bravčové stehno bez kosti ( čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4100; Technické vlastnosti: Pol. č. 3 - bravčový bôčik s kosťou (čerstvý alebo chladený), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1400; Technické vlastnosti: Pol. č. 4 - bravčové karé s kosťou (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: Pol. č. 5 - bravčová krkovička s kosťou (čerstvá alebo chladená), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Pol. č. 6 - bravčové plece bez kosti (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2400
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MIK, s.r.o. | 4 | 20 285,91 | 10% | EUR | 20. Máj 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.