Obstarávanie

Analytické váhy a antivybračný stôl k laboratórnym váham


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave, Jesseniova lekárska fakulta Martin
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 050,00
Konečná suma(Bez DPH):
865,75
Zaplatené:
82.45%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38311100-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
Kompletný predmet zákazky
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1. Analytické váhy; Váživosť do 220 g s dielikom 0,1 mg a overiteľným dielikom 1 mg. Minimálna navážka 10 mg. Reprodukovateľnosť 0,2 mg. Linearita ±0,3. - Automatická kalibrácia každé 3 h, alebo pri zmene teploty>8C.- Priemer vážiacej plochy 85 mm, nerez.- Hák na podvesné váženie.- Elektromagnetická kompenzácia sily, s permanentným magnetom pre presnejšie meranie.- Celosklený ochranný kryt proti vetru.- Dotykový farebný displej s grafickým ukazovateľom pre zobrazenie zostávajúceho rozsahu váženia.- Podsvietený LCD displej s výškou číslic 17 mm.; - Rýchlejšie zobrazenie výsledku váženia vypnutím poslednej číslice.- Interná pamäť pre 999 výsledkov váženia, 100 položiek, 100 hmotností kontajnerov, 100 užívateľov.- Pripojenie na ethernet- Alibi pamäť – archivovanie až 100 000 výsledkov váženia.- Pripojenie na tlačiareň, počítač alebo sieť cez rozhranie RS 232 aj USB.- Funkcia počítania kusov.- Možnosť individuálneho nastavenia tolerancie váženia.- Možnosť určenia odchýlky v % od cieľovej hodnoty.- Intuitívna funkcia kalibrácie pipety.; Rozmery WxDxH 206x335x335 mm, rozmery priestoru váženia WxDxH 168x160x225 mm.- Hmotnosť 5,4 kg.- Adaptér na 230V/50 Hz- Povolená teplota prostredia 18C až 30C- Prvotné úradné overenie požadované.; 2. Antivibračný stôl; Výkonný antivibračný stôl pre mikrováhy, analytické váhy a presné váhy. Odolnosť voči otrasom od podlahy i od obsluhy.Stôl s pracovnou doskou v ktorej je umiestnený žulový blok.Konštrukcia stolu: kovová ; Vrchná pracovná doska: z odolnej laminovanej drevotriesky, šedej farbyŽulový blok uložený na samostatnej oddelenej kovovej konštrukcii. Kovová konštrukcia: s nastaviteľnými nôžkami Povolená teplota prostredia 18C až 30CParametre stola: dĺžka x hĺbka x výška 770x650x 815 mm žulový blok: 270x410x150 mm hmotnosť stola: cca 55 kg

Technická špecifikácia textová

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Analytické váhy, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Ing. Robert Lukoťka REL 1 1 038,90 20% EUR 6. Jún 2016 110896

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.