Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov pre stravovacie zariadenie pre zabezpečenie stravovania pacientov a zamestnancov
Technické vlastnosti: Jogurt biely 125 - 150 g smotanový min. 8% tuku, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 13000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jogurt ovocný 125 - 150 g smotanový min. 8,5% tuku, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 10300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Smotanová pomazánka natur. 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 8500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Smotanová pomazánka ochutená pažítkou 150 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 8500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr tvrdý tehla neúd., tuk v sušine min. 45 %, sušina najmenej 56% hmotnosti, typ Eidam resp. ekvivalent, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr tavený smotanový 40%, roztierateľný, črievko 100 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 7000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: syr tavený roztierateľný, kocka 50g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 18300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: syr tavený roztierateľný, trojuholník 17,5g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 14300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr tofu biely max 2 kg balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr tofu údený 180g balenie, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 850, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Syr mozzarela, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tvaroh hrudkovitý, konzumný, tučný mliečny výrobok so sušinou min. 28 %, tuk v sušine min. 23 % bielej farby, kyslo-mliečnej chuti, čerstvý nevyzretý syr, vyrobený z tepelne ošetreného kravského mlieka, bal. max. do 5 kg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mlieko trvanlivé 1,5 % obsah tuku 1 l, Jednotka: l, Minimum: , Maximum: 27000, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Smotana na varenie 10 resp. 12 % obsah tuku 1 l, Jednotka: l, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mlieko acidofilné plnotučné , tuk min. 3,6 %, kultúra Lactobacillus acidophilus 250 ml, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 2900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Maslo mini, 82% 10 g , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: 115000, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
INMEDIA, spol. s r.o. | 4 | 38 000,00 | 20% | EUR | 22. August 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.