Potraviny na priamy konzum, na kuchynskú úpravu.; Potraviny pre školské jedálne - mäsové výrobky.
Technické vlastnosti: Oravská slanina, Slanina oravská, podiel bravčového boku bez kosti min 90 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 210, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása, družstevná, gazdovská -br.mäso 63%, hov. mäso 27%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 528, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová masť 100 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 628, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jaternice čerstvé, podiel bravčového mäsa min 45 %, ryža min 25 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 110, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oškvarky, podiel br.slanina 99%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky bratislavské, podiel bravčového mäsa min 60 %, hovädzieho mäsa min 21 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 170, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky spišské, podiel bravčového mäsa min 56 %, hovädzieho mäsa min 24 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 19, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma Svaman, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 93 %, alebo ekvivalent, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 143, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma malokarpatská, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 93 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 38, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma Nitran, podiel bravčového a hovädzieho mäsa min 95 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma šunková, podiel bravčového mäsa min 50 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina údená bez kože, podiel bravčovej slaniny 93 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 68, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Špekačky, podiel bravčového mäsa min 54 %, hovädzieho mäsa min 26 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 68, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka dusená, podiel bravčového stehna min 68 %, výberová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 656, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tlačenka, podiel vareného mäsa z bravčových hláv min 53 %, vareného bravčového srdca min 20 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dekorované karé údené bez kostí podiel mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Prosciuto, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Saláma mäkká jemná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Bidvest Slovakia s. r. o. | 4 | 7 733,37 | 20% | EUR | 9. September 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.