Obstarávanie

kancelárske potreby


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Chemický ústav Slovenskej akadémie vied
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
287,00
Konečná suma(Bez DPH):
97,17
Zaplatené:
33.85%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30192000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
súbor položiek
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1.) bločky 76x76 Post-it, zelená kocka: v kocke 450 samolepiacich lístkov odtieňov zelenej a modrej farby, 3 ks; 2.) bločky 76x76 Post-it, ľadová kocka: v kocke 450 samolepiacich lístkov odtieňov farby mora, 2 ks; 3.) bločky 76x76 Post-it, kocka: v kocke 450 samolepiacich lístkov odtieňov ružovej a žltej farby, 3 ks; 4.) záložka Post-it index 25x43, žltá, 50 lístkov v bal., priehľadná lepiaca časť a farebná časť pre označenie, 2 bal.; 5.) záložka Post-it index 25x43, ružová, 50 lístkov v bal., priehľadná lepiaca časť a farebná časť pre označenie, 2 bal.; 6.) záložka samolepiaca Post-it 15x50 papierová, po 500 lístkov v bal., 3 bal.; 7.) popisovač Edding 142M červený, okrúhly hrot šírka stopy 1 mm, 5 ks; 8.) popisovač Edding 142M čierny, okrúhly hrot šírka stopy 1 mm, 20 ks; 9.) popisovač Edding 141F čierny, okrúhly hrot šírka stopy 0,6 mm, 20 ks; 10.) lepiaca tyčinka Pritt Stick 40g, 5ks, ; 11.) Lepiac páska s dispenzorom Donau 15 mmx10 m, 3ks v bal., 1 bal.; 12.) Block College A4, 80L, linajkové alebo štvorčekové s kovovou špirálou po dlhšej strane a otvormi na zakladanie do šanónov, 10 ks,; 13.) Bublinkové obálky 240x275, E5, samolepiace s krycou páskou, 20 ks; 14.) Ceruzka Faber-Castel Grip 2001 HB, s gumou, 10 ks; 15.) Pero 505N guľôčkové v nepriehľadnom prevedení v mixe farieb. Farba náplne modrá, 12 ks; 16.) Pero U-knock modré gélové, s hrúbkou stopy 0,5 mm, s náplňou vo farbe pera. 10 ks; 17.) Bločky 83x83x75, nelepená biela náhradná náplň kocka, biele nelepené poznámkové bloky so 700 lístkami ako náhrada do zásobníka, 5 ks; 18.) euroobal A4 lesklý 50 mic, balenie 100 ks, 1 bal.; 19.) Plastový obal Opaline červený, formát A4 s tromi chlopňami zo silného polypropylénu hrúbky 500um s gumičkou, 5 ks; 20.) Plastový obal Opaline zelený, formát A4 s tromi chlopňami zo silného polypropylénu hrúbky 500um s gumičkou, 5 ks; 21.) Plastový obal Opaline modrý, formát A4 s tromi chlopňami zo silného polypropylénu hrúbky 500um s gumičkou, 5 ks; 22.) Plastový obal Opaline oranžový, formát A4 s tromi chlopňami zo silného polypropylénu hrúbky 500um s gumičkou, 5 ks; 23.) Spisová doska-hadia koža A4 , s gramážou 1250g, spojené šnúrkami. Farba čierna/biela, 10 ks; 24.) Rezačka DAHLE 507 rotačná, s kruhovým nožom a kovovou základňou. Kapacita listov 8. Dĺžka rezu: 320 mm. , 1 ks

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 4.) špecifikácia, Hodnota / charakteristika: široké acetátové záložky do kníh, časopisov, ako register; Technické vlastnosti: 5.) špecifikácia, Hodnota / charakteristika: široké acetátové záložky do kníh, časopisov, ako register; Technické vlastnosti: 6.) špecifikácia, Hodnota / charakteristika: bezo zvyšku odlepiteľná zo všetkých povrchov, viacnásobne prelepiteľná. V balení 5 farieb: žltá, oranžová, bledoružová, tmavoružová a zelená po 100 lístkov; Technické vlastnosti: 7.) špecifikácia, Hodnota / charakteristika: permanentný popisovač s vysokonepriehľadným atramentom, vhodný na popisovanie na priesvitné fólie, sklo a umelú hmotu. Vodeodolný, zmazateľný iba liehom.; Technické vlastnosti: 8.) špecifikácia, Hodnota / charakteristika: permanentný popisovač s vysokonepriehľadným atramentom, vhodný na popisovanie na priesvitné fólie, sklo a umelú hmotu. Vodeodolný, zmazateľný iba liehom.; Technické vlastnosti: 9.) špecifikácia, Hodnota / charakteristika: permanentný popisovač s vysokonepriehľadným atramentom, vhodný na popisovanie na priesvitné fólie, sklo a umelú hmotu. Vodeodolný, zmazateľný iba liehom.; Technické vlastnosti: 10.) špecifikácia, Hodnota / charakteristika: tuhé tyčinkové lepidlo na rýchle a čisté lepenie papuiera, kartónu a fotografií. Neobsahuje rozpúšťadlá, nekvapká, nerozteká sa, nekrčí papier. Vyprateľné pri 40°C; Technické vlastnosti: 11.) špecifikácia, Hodnota / charakteristika: univerzálna lepiaca páska vhodná do kanc. Vyrobená z polypropylénu, odolnému voči žltnutiu. Vysoko trnasparentná, pri faxovaní a kópiách ich nevidieť. Silná substancialepidla zaručuje dlhú trvanlivosť; Technické vlastnosti: 13.) špecifikácia, Hodnota / charakteristika: špeciálna fólia so vzduchovými vankúšikmi chráni krehké predmety pred poškodením pri preprave poštovej zásielky. ; Technické vlastnosti: 14.) špecifikácia, Hodnota / charakteristika: Grip zóna s masážnymi a protišmykovými bodmi (soft grip) -unikátna technológia patentovaná firmou Faber-Castell. Ergon. trojuholníkový tvar. Povrchová úprava je netoxický vodný lak. Z kvalitného dreva; Technické vlastnosti: 16.) špecifikácia, Hodnota / charakteristika: Existuje aj náhradná náplň.; Technické vlastnosti: 18.) špecifikácia, Hodnota / charakteristika: priehľadný číry euroobal formátu A4 z polypropylénu. Otvor zhora, eurodierovanie, povrch lesklý a hladký. ; Technické vlastnosti: 23.) špecifikácia, Hodnota / charakteristika: jednostranne poťahované kartónové dosky bez chrbta zo strojnej lepenky ; Technické vlastnosti: 24. špecifikácia, Hodnota / charakteristika: Rotačný nôž v plastovom kryte, automatický prítlak, mierky v cm a DIN formátoch. Vhodná na rezanie papiera, etikiet, fotiek a filmov.

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
VERDI, s. r. o. 5 116,61 20% EUR 31. Október 2016 122200

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.