Obstarávanie

Výroba a dodávka hotového jedla


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Memoria, nezisková organizácia
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
149 385,60
Konečná suma(Bez DPH):
103 740,00
Zaplatené:
69.44%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55520000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
Stravná jednotka
Množstvo:
41496.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Predmetom zákazky je výroba a dodávka hotového jedla. ; Predmet zákazky pozostáva z výroby a dodávky desiaty, obeda a olovrantu; Predmet zákazky pozostáva z výroby a dodávky cca 168 obedov/deň, 5 krát v týždni, okrem sviatkov a dni pracovného pokoja.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Špecifikácia jedál:, Hodnota / charakteristika: 1. Diéta s obmedzením tuku 2. Diéta–S – diabetická šetriaca 3. Diéta neslaná šetriaca 4. Racionálna ; Technické vlastnosti: Podáva sa všetkým chorým, ktorí nepotrebujú osobitnú diétu., Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 4. Racionálna; Technické vlastnosti: 4. Racionálna strava- Obedy:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - polievka so zeleným hráškom a závarkou,vyprážané tofu, zemiakový šalát, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - polievka paradajková so závarkou, rizoto hráškove s trhanou mozzarellou, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - polievka krúpkova, hovädzie dusené na rajčiakoch so zelerom, zemiaky, jablko, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - polievka cibuľová s opekaným chlebom, kuracie prsia na nivovej omáčke, dusená ryža, zeleninový šalát, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - polievka špenátová, aljaška treska naprírodno, zemiaky, kyslá uhorka, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - frankfurtská polievka, zámocký guláš (hovädzie, bravčové mäso, lečo), kolienka, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - polievka írska, hovädzia roštenka prekladaná špargľou a pečenou slaninou, dusená ryža, zeleninový šalát, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Podáva sa pacientom s chorobami srdca a ciev, pri zlyhávaní - dekompenzácii srdca a pri všetkých chorobách, ktoré vedú k zadržiavaniu tekutín v tele (podkožné opuchy alebo tekutina v brušnej dutine). Môžu ju využiťaj niektorí chorí so zvýšeným krvným tlakom., Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 3. Diéta neslaná šetriaca; Technické vlastnosti: 3. Diéta neslaná šetriaca- Obedy:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - polievka zemiaková, teľacie mäso na prírodno, slovenská ryža, cvikla, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - polievka zeleninová s cestovinou, dusené rybie filé na paradajkach, zemiaky s bazalkou, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - polievka fazuľková, kurací paprikáš, halušky, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - dusené hovädzie kocky, ryža, slivkový kompót, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - dusené karbonátky, kôprová omáčka, žemľová knedľa, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Je vhodná pre diabetikov, ktorí trpia rôznymi chorobami tráviaceho systému (žalúdočný a dvanástnikový vred, choroby žlčníka, pečene, dyspeptické ťažkosti, rôzne poruchy trávenia, chronické poškodenia pankreasu)., Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 2. Diéta - S - diabetická šetriaca; Technické vlastnosti: Je to diéta, ktorá sa podobá diabetickej diéte, ale výber potravín a technologická úprava je taká, aby diéta dostala aj šetriaci charakter., Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 2. Diéta - S - diabetická šetriaca; Technické vlastnosti: 2. Diéta - S - diabetická šetriaca - Obedy:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - zeleninový vývar s rezancami, morčací sendvič (2 krajce celozrnnéhotoastu, 1ČL majonézy, nízkotučný syr, morčacie mäso), jablko, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - grécky zeleninový šalát s kuracími prsiami, krajec celozrnného chleba, pomarančový dia džús, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - maďarský guláš, kolienka, Vi pohára čerstvého ananásu, zeleninový šalát, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - dusené kura na marhuliach, hnedá ryža, Vi pohára dusenej špargle, Vi pohára manga, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - vegetariánsky burger, ľadový šalát, uhorka, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - varené bravčové mäso, špenát (ako prívarok alebo čerstvý listový špenát), zemiaky, dia kompót, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Diéta s obmedzením tukov, s vylúčením prepaľovaných tukov a s obmedzením potravín s vyšším obsahom cholesterolu. Obsah bielkovín a sacharidov je fyziologický. Je to diéta plnohodnotná, vhodná na prechodný i na dlhší čas., Hodnota / charakteristika: Charakteristika platí pre špecifikáciu jedál: 1. Diéta s obmedzením tuku; Technické vlastnosti: 1. Diéta s obmedzením tuku - Obedy:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - netučný vývar s rezancami, zapečená kuracie prsia so syrom v alobale, zemiaková kaša, kompót, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - vločková polievka, hovädzie dusené, dusená ryža, mrkvový šalát, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - polievka zeleninová s bielkovou hmlovinou, diétne sekaná pečienka (bez cesnaku a cibule) so saturejkou, zemiaky, hlávkový šalát s citrónom, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - netučný vývar s ryžou, hovädzie varené, diétne paradajková omáčka, cestoviny, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - polievka žemlová, dusený kapor na rasci, zemiaky s pažítkou, lúpané paradajky bez zrniečok, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Príklady jedál:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka zeleninová s cestovinou; Bravčové mäso pečené s cesnakom, dusený špenát, zemiaková kaša, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka šošovicová; Hovädzie mäso na paradajkách, makaróny, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Cesnaková polievka s opekaným chlebom a syrom; Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, zeleninová obloha, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Slepačí vývar; Pečené kuracie stehno, ryža, domáci kompót, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka tekvicová z pečenej tekvice, tekvicový olej; Sojové kúsky so zelenou fazuľkou, šampiňónmi paradajkou, bazalkou, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka kelová s mäsom a zemiakmi; Moravský kurací závitok (saláma, slanina, vajcia) tarhoňa, čalamáda, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Brokolicová polievka s krutonmi; Penne s rukolovýmpestom, grilovanou cuketou a kuracím mäsom, dressing, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Slovenská kapustnica; Bravčový steak s volským okom, hranolky, zeleninová obloha, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Šampiňónová so zemiakmi; Cestoviny s dubákovo-smotanovou omáčkou, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Frankfurtská polievka; Zámocký guláš (hovädzie, bravčové mäso, lečo), kolienka, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka írska; Hovädzia roštenka prekladaná špargľou a pečenou slaninou, dusená ryža, zeleninový šalát, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka špenátová; Aljaška treska naprírodno, zemiaky, kyslá uhorka, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka Pohánková; Chudé hovädzie,pohanka,zeleninová obloha, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka mrkvová; Segedínsky guláš, parená knedľa, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka karfiolová; Pečené kuracie stehno na mede a cesnaku,kompot, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka so zeleným hráškom a závarkou; Vyprážané tofu, zemiakový šalát, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka paradajková so závarkou; Rizoto hiráškove s trhanou mozzarellou, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka krúpkova; Hovädzie dusené na rajčiakoch so zelerom, zemiaky, jablko, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Polievka cibuľová s opekaným chlebom; Kuracie prsia na nivovej omáčke, dusená ryža, zeleninový šalát, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Rozsah predmetu zákazky:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Desiata: 1 ks 150 ml ochutený jogurt (s jogurtovou a probiotickou kultúrou, vhodný na bezlepkovú diétu, obsah tuku min 7 %, ochucujúca zložka minimálne 15 %) + 1 ks ovocia s primeraným striedaním počas týždňa + 1 ks oplátkové rezy/oplátky s hmotnosťou min. 50 g s primeraným striedaním počas týždňa , Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Obed: - polievka 0,33 l a hlavné jedlo 250 g, - možnosť výberu z minimálne zo štyroch druhov hlavných jedál v zmysle špecifikácie jedál a dvoch druhov polievok,, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Obed: - zabezpečenie diétnej stravy podľa aktuálnych požiadaviek objednávateľa s možnosťou výberu z diabetickej diéty, šetriacej diéty, nízkobielkovinovej diéty, diéty s obmedzením tukov, neslanej šetriacej diéty, nízkocholesterolovej diéty, bezlaktózovej a bezlepkovej diéty),, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Obed: - zabezpečenie mletej stravy podľa aktuálnych požiadaviek objednávateľa, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Olovrant: 1 ks 250 ml kyslomliečny nápoj s probiotickou kultúrou (acidofilné/bifidové/kefírové mlieko) vhodný na bezlepkovú diétu, obsah tuku min 2 % + 1 ks ovocia s primeraným striedaním počas týždňa + 1 ks oplátkové rezy/oplátky s hmotnosťou minimálne 50 g s primeraným striedaním počas týždňa, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požadujeme naporciovanie jedla do jednorazových hygienických obalov, ak nie je uvedené inak, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požadujeme predloženie jedálneho lístka stravníkom do stredy predchádzajúceho týždňa, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Požadujeme dopravu stravy na miesto určenia (desiatu do 9:00, obed a olovrant do 11:30)., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Pri príprave jedál je potrebné postupovať podľa receptúr na prípravu teplých pokrmov – jedál súvisiacich s normou HACCP, CodexAlimentarius (európska legislatíva) CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Stravná jednotka (desiata + obed + olovrant), Jednotka: ks, Minimum: 70, Maximum: 168, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
lapua, s.r.o. 1 124 488,00 20% EUR 22. November 2016 125000

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.