Potraviny na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov.
Technické vlastnosti: Všetky položky:, Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom, nie v mrazenom stave; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: čerstvé, chladené, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa, bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku, povrch bez cudzích častí a nečistôt, bez nástreku; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zmrznutí; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok; Technické vlastnosti: Mäso:, Hodnota / charakteristika: musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie mäso zadné bez kosti, býk, orech, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3133; Technické vlastnosti: 2. Hovädzie mäso predné bez kosti , býk, krk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 86; Technické vlastnosti: 3. Bravčové karé s kosťou s panenkou, bez nástreku, bez mastných šliach, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 736; Technické vlastnosti: 4. Bravčové karé bez kostí, kuchynská úprava, bez retiazky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2823; Technické vlastnosti: 5. Bravčové plece bez kostí, orech, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2970; Technické vlastnosti: 6. Bravčová krkovička bez kostí, bez nástreku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 352; Technické vlastnosti: 7. Bravčová krkovička údená, bez kosti, minimálne 98 % bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 216; Technické vlastnosti: 8. Párky bratislavské, minimálne 70% podiel bravčového a hovädzieho mäsa, povrch hladký, farba svetlohnedá, konzistencia pevná, pružná, po ohriatí krehká, vôňa jemná po čerstvej údenine , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 720; Technické vlastnosti: 9. Saláma mäkká, jemná, bez separátov, minimálne 50 % podiel bravčového a hovädzieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 295; Technické vlastnosti: 10. Saláma šunková, minimálne 65 % podiel bravčového a hovädzieho mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 226; Technické vlastnosti: 11. Saláma suchá trvanlivá, minimálne 90 % podiel bravčového a hovädzieho mäsa , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: 12. Pečeňový syr, minimálne 45% podiel bravčového pečeň, 54 % bravčového mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 129; Technické vlastnosti: 13. Aspik šunkový, minimálne 45% bravčové mäso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 132; Technické vlastnosti: 14. Dusená bravčová šunka, minimálne 80% podiel mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 481; Technické vlastnosti: 15. Dusená bravčová šunka výberová, minimálne 90% podiel bravčového stehna, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 420; Technické vlastnosti: 16. Debrecínska pečeň, minimálne 90 % podiel bravčového karé, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 117; Technické vlastnosti: 17. Kuracia šunka, minimálne 80% obsah mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 96; Technické vlastnosti: 18. Údená slanina s kožou, minimálna výška 4,5 cm, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 208; Technické vlastnosti: 19. Oravská slanina údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 118; Technické vlastnosti: 20. Údená bravčová klobása domáca, minimálne 90 % podiel bravčového pleca a 10% hovädzieho mäsa, 1 ks = 15 dkg, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 373; Technické vlastnosti: 21. Bravčová masť voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 203; Technické vlastnosti: 22. Špekačky, min. 80 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 97
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Limas, s. r. o. | 4 | 43 909,09 | 10% | EUR | 9. December 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.