Vyhlásené obstarávanie

Diagnostické súpravy a činidlá


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národný ústav tuberkulózy, pľúcnych chorôb a hrudníkovej chirurgie Vyšné Hágy
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
105 076,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33141625-7
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Júl 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
7. August 2015
Dátum otvárania ponúk:
7. August 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie časti ponuky označenej ako Ostatné sa uskutoční na adrese: Národný ústav tuberkulózy, pľúcnych chorôb a hrudníkovej chirurgie, 059 84 Vyšné Hágy, seminárna miestnosť, 4. poschodie. Táto časť otvárania ponúk je neverejná.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka diagnostických súprav a činidiel na Oddelenie klinických laboratórií a Oddelenie klinickej mikrobiológie.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky využíva elektronickú komunikáciu prostredníctvom systému EVO, www.evo.gov.sk (ďalej len systém EVO), na vydávanie súťažných podkladov a vysvetľovanie súťažných podkladov. Záujemca sa musí pre účasť v tejto zákazke a hlavne pre účasť v elektronickej aukcii zaregistrovať prostredníctvom systému EVO a pokračovať ďalej v zmysle usmernení v systéme EVO a v súťažných podkladoch, ktoré si stiahne po odsúhlasení žiadosti o registráciu verejným obstarávateľom. V systéme EVO je pre záujemcov k dispozícii príručka uchádzača, v ktorej sú v bode 3.2 uvedené pokyny pre účasť v podlimitnej zákazke. Súťažné podklady budú prístupné iba záujemcom zaregistrovaným cez systém EVO. Verejný obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. Verejný obstarávateľ neposkytne súťažné podklady záujemcovi, ktorý o ne nepožiada prostredníctvom systému EVO. V prípade technických či iných objektívnych problémov, ktoré neumožnia elektronickú komunikáciu prostredníctvom systému EVO, bude zákazka prebiehať listinne (písomne) v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Uchádzač ponuku elektronicky do systému EVO nepredkladá! Súťažné ponuky uchádzači doručia v písomnej forme v uzatvorenej obálke na adresu verejného obstarávateľa- podrobnosti v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ odsúhlasí prístup k súťažným podkladom v systéme EVO do lehoty na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom uvedenej v časti IV.2.2 tohto oznámenia. Po tomto termíne neodsúhlasí žiadnu žiadosť o prístup k súťažným podkladom. Prístup do elektronickej aukcie bude umožnený len tým uchádzačom, ktorí boli registrovaní v zákazke v systéme EVO. Výsledkom obstarávania zákazky bude jedna alebo viacero rámcových dohôd na dodanie tovaru s uchádzačmi, ktorí ponúknu najnižšiu cenu za jednotlivé skupiny diagnostických činidiel alebo súprav v elektronických aukciách. Pretože sa bude vyhodnocovať cena každej skupiny zvlášť, v rámci zákazky prebehne 50 elektronických aukcií. Uchádzači ponúknu diagnostické súpravy a činidlá nakupované verejným obstarávateľom v súčasnosti, alebo ich ekvivalent, ktorý je aplikovateľný k zadanému zariadeniu a prístroju.