Vyhlásené obstarávanie

Stavebné úpravy spoločných operačných sál a JIS pavilónu 4/3 UNM s úhradou ceny za dielo – splátky mesačne počas 24 mesiacov po odovzdaní predmetu zmluvy


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzitná nemocnica Martin
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
980 899,58
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
5. August 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
28. August 2019
Dátum otvárania ponúk:
28. August 2019
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2020
Miesto otvárania ponúk:
Univerzitná nemocnica Martin, Ubytovacie zariadenie UNM, Jesenského č.25, 036 59 Martin, Slovenská republika, prízemie - zasadačka, miestnosť č.003.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Otvaranie ponuk sa uskutocni v zmysle § 52 zakona o verejnom obstaravani.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Stavebné úpravy spoločných operačných sál a JIS pavilónu 4/3 UNM s úhradou ceny za dielo – splátky mesačne počas 24 mesiacov po odovzdaní predmetu zmluvy

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia stavebných úprav spoločných operačných sál a JIS pavilónu 4/3 Univerzitnej nemocnice Martin, vrátane ZTI - zdravo technickej inštalácie, ústredného kúrenia, elektro - silnoprúdu, LAN - lokálnej počítačovej siete, EPS - elektrickej požiarnej signalizácie, rozvodov medicinálnych plynov a vzduchotechniky. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch, najmä však v projektovej dokumentácii a položkovite vo výkaze výmer, ktoré tvoria súčasť súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je realizácia stavebných úprav spoločných operačných sál a JIS pavilónu 4/3 Univerzitnej nemocnice Martin, vrátane ZTI - zdravo technickej inštalácie, ústredného kúrenia, elektro - silnoprúdu, LAN - lokálnej počítačovej siete, EPS - elektrickej požiarnej signalizácie, rozvodov medicinálnych plynov a vzduchotechniky. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch, najmä však v projektovej dokumentácii a položkovite vo výkaze výmer, ktoré tvoria súčasť súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému Josephine. Tento spôsobkomunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp.uchádzačmi počas celého procesu verejného obstarávania. 2.Verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažnýmpodkladom a k prípadným všetkým doplňujúcim podkladom. Verejný obstarávateľ všetky tieto podklady /dokumenty bude zverejňovať ako elektronické dokumenty v profile verejného obstarávateľa na stránke https://www.uvo.gov.sk/ a zároveň v príslušnej časti zákazky v systéme Josephine. Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Nakoľko prevádzkovateľ Vestníka verejného obstarávania vo formulári: Oznámenie o vyhlásení VO limituje počet znakov,ktoré je možné vložiť v tomto formulári do polí s textovým atribútom, nie je možné v texte uviesť podrobné podmienky elektronickej komunikácie. Podrobné vymedzenie a určenie doručovania dokladov a komunikácie so záujemcami a uchádzačmi verejný obstarávateľ uvádza v súťažných podkladoch. 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo podpísať zmluvu s úspešným uchádzačom až po pridelení kapitálových prostriedkov MZ SR. 4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť verejné obstarávanie v prípade, ak mu zo strany zriaďovateľa nebudú odsúhlasené finančné prostriedky na uvedený predmet zákazky. 5. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, ani obstarávanie inovácii a aniobstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 6. V súlade s § 112 ods. 6 sa splnenie podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 7. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť Zmluvu s uchádzačom, ktorý podľa § 11 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. Povinnosť zápisu do registra partnerov verejného sektora upravuje osobitný predpis - zákon č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov.