Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie stravovania zamestnancov formou stravovacích poukážok


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Verejnoprospešné služby Stupava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
164 780,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30199770-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Marec 2021
Dátum otvárania ponúk:
31. Marec 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Bratislavský kraj, okres Malacky, mesto Stupava, Dlhá 1248/11, sídlo verejného obstarávateľa
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude sprístupnené podľa § 52 ods. 2 ZVO pre všetkých uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní osobám, ktoré preukážu, že sú oprávneným zástupcom uchádzača (napr. prostredníctvom plnomocenstva).
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Zabezpečenie stravovania zamestnancov obstarávateľa formou stravovacích poukážok v zmysle ustanovení § 152 Zákonníka práce v počte a nominálnej hodnote podľa požiadaviek verejného obstarávateľa.. Zabezpečenie stravovania zamestnancov obstarávateľa formou stravovacích poukážok v zmysle ustanovení § 152 Zákonníka práce v počte a nominálnej hodnote podľa požiadaviek verejného obstarávateľa. 1. Stravovacie poukážky musia byť dodávané vo forme papierových trhacích bločkov - kusovo zoradené, vydávané podľa grafických návrhov uchádzačov zodpovedajúce všeobecným právnym predpisom na kvalitu a hygienu tlače a predpisom o ceninách. 2. Stravovacie poukážky musia mať charakter platidla s ochrannými prvkami za teplú stravu a nákupu potravín v zmluvných organizáciách uchádzača. Musia ho prijímať všetky reštauračné zariadenia, závodné jedálne a predajne, s ktorými má uchádzač uzatvorenú zmluvu a logo uchádzača je umiestnené vo vstupoch stravovacích zariadení a predajní. 3. Stravovacie poukážky musia byť platné celý rok a nepoužité stravovacie poukážky musia byť vymeniteľné do 31. januára nasledujúceho roka. 4. Nominálna hodnota stravovacej poukážky je 4,00 EUR. Obstarávateľ je oprávnený kedykoľvek nominálnu hodnotu jednostranne zmeniť, a to bezplatne. 5. Stravovacie poukážky budú prijímané v označených stravovacích zariadeniach na celom území SR. 6. Predpokladaný odber stravovacích poukážok je 41 195 ks na obdobie 36 mesiacov. Presný počet odobratých stravovacích poukážok v mesiaci závisí od počtu zamestnancov a počtu pracovných dní v mesiaci. Obstarávateľ si vyhradzuje právo upresniť počet stravovacích poukážok podľa skutočnej potreby počas trvania zmluvy. 7. Obstarávateľ objednáva stravovacie poukážky podľa potreby, spravidla v predposledný pracovný deň v mesiaci elektronickou formou. Dodávateľ je povinný dodať bezplatne objednané množstvo stravných poukážok do sídla obstarávateľ najneskôr v druhý pracovný deň nasledujúci po dni objednávky v dopoludňajších hodinách do sídla obstarávateľa. 8. Objednávky na dodanie stravných poukážok môže obstarávateľ zadať e-mailom.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi sa bude uskutočňovať elektronicky podľa § 20 zákona o verejnom obstarávaní, a to prostredníctvom Informačného Sytému Elektronického Verejného Obstarávania - IS EVO na adrese uvedenej v odseku I.3) KOMUNIKÁCIA tejto výzvy. 2. Ďalšie podmienky verejného obstarávania sú určené v súťažných podkladoch, ktoré sú prístupné prostredníctvom Informačného Sytému Elektronického Verejného Obstarávania - IS EVO na adrese uvedenej v odseku I.3) KOMUNIKÁCIA tejto výzvy. 3. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora (ďalej len RPVS) a nie sú zapísaní v RPVS alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do RPVS a nie sú zapísaní v RPVS. 4. Verejný obstarávateľ stanovuje v súlade s § 38 ods. 1 písm. d) zákona č. 343/2015 Z. z. v znení neskorších predpisov uchádzačom podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g) cit. zákona: Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača z verejného obstarávania, ak na základe dôveryhodných informácií nadobudne dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 5. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení.