Vyhlásené obstarávanie

Humanizácia obytného priestoru Hospodárska ulica - dvor B, C a D


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
480 361,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
15. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Trnava, Mestský úrad v Trnave, Trhová 3, SLOVENSKÁ REPUBLIKA, I. posch., miestnosť č. 142, alebo v prípade potreby iná miestnosť, ktorej disponibilita bude oznámená na informáciách v budove Mestského úradu.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môže zúčastniť len uchádzač (štatutárny zástupca uchádzača alebo ním splnomocnená osoba), ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Fyzická osoba zastupujúca uchádzača sa preukáže identifikačným dokladom a listinným oprávnením konať za uchádzača. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zmeniť termín otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Humanizácia obytného priestoru Hospodárska ulica - dvor B, C a D

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je regenerácia vnútroblokových priestorov pobytovo oddychových plôch lokálneho významu pre obyvateľov okolitých domov. Navrhované riešenie zohľadňuje zlepšenie enviromentálnych aspektov v mestskom prostredí a adaptáciu urbanizovaného prostredia na zmenu klímy. V súčasnosti sa na riešenom území nachádzajú zastaralé prvky mobiliáru a herných prvkov. Všetky existujúce herné prvky a mobiliár budú zdemontované a odstránené. Podrobnejšie je opis uvedený v súťažných podkladoch.. Predmetom plnenia je regenerácia vnútroblokového priestoru pobytovo oddychovej plochy lokálneho významu pre obyvateľov okolitých domov. Navrhované riešenie zohľadňuje zlepšenie enviromentálnych aspektov v mestskom prostredí a adaptáciu urbanizovaného prostredia na zmenu klímy. V súčasnosti sa na riešenom území nachádzajú zastaralé prvky mobiliáru a herných prvkov. Všetky existujúce herné prvky a mobiliár budú zdemontované a odstránené. Cieľom navrhovaného riešenia je vytvoriť vhodné plochy pre všetky vekové kategórie obyvateľov, zvýšiť estetickú hodnotu územia, odstrániť nefunkčné a negatívne pôsobiace prvky, skvalitniť a doplniť jestvujúcu infraštruktúru (chodníky pre peších, mobiliár, ihrisko s fitness prvkami pre všetky vekové kategórie, verejné osvetlenie, pobytové plochy, vegetačné prvky...). Vytvorené multifunkčné plochy majú rôznorodé využitie - fitness zóna situovaná vo vnútrobloku je čo najďalej od hlavnej komunikácie, na ktorú nadväzuje pobytový priestor doplnený mobiliárom a pobytovo herný trávnik. Vnútroblok je od parkoviska a okolia oddelený izolačnou zeleňou. Stavba je členená na nasledovné stavebné objekty: SO 01 Spevnené plochy, chodníky, terénne úpravy SO 02 Drobná architektúra, mobiliár SO 03 Vegetačné úpravy SO 04 Verejné osvetlenie - rekonštrukcia Podrobnejšie je uvedené v súťažných podkladoch.Predmetom plnenia je regenerácia vnútroblokových priestorov pobytovo oddychových plôch lokálneho významu pre obyvateľov okolitých domov. Navrhované riešenie zohľadňuje zlepšenie enviromentálnych aspektov v mestskom prostredí a adaptáciu urbanizovaného prostredia na zmenu klímy. V súčasnosti sa na riešenom území nachádzajú zastaralé prvky mobiliáru. Všetky existujúce prvky mobiliáru budú zdemontované a odstránené. Cieľom navrhovaného riešenia je vytvoriť vhodné plochy pre všetky vekové kategórie obyvateľov, zvýšiť estetickú hodnotu územia, odstrániť nefunkčné a negatívne pôsobiace prvky, skvalitniť a doplniť jestvujúcu infraštruktúru (chodníky pre peších, mobiliár, ihrisko pre rôznu vekovú kategóriu detí, verejné osvetlenie, pobytové plochy, vegetačné prvky a pod.). Podrobnejšie je opis predmetu zákazky tejto časti uvedený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému Josephine. 2. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania. 3. Verejný obstarávateľ v súlade s § 40 ods. 6 písm. g) ZVO vylúčia z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.