Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti kultúrneho domu v obci Plášťovce


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Plášťovce
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
199 911,72
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
30. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Hriadel & Heger, Advokátska kancelária s.r.o., Hasičská 115/3, 911 91 Trenčín.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ zrealizuje otváranie ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk uchádzačom online otváranie ponúk prostredníctvom informačného systému EVO ver. 18.0
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce na objekte kultúrneho domu v obci Plášťovce zatepľovanie obvodových murív, strešného plášťa a výmeny okien a to v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako PD) a zmluvných podmienok. Podrobný opis predmetu zákazky a jeho technická špecifikácia je uvedená v sprievodnej správe (SS) a technickej správe (TS) projektovej dokumentácie.. Predmetom zákazky sú stavebné práce na objekte kultúrneho domu v obci Plášťovce zatepľovanie obvodových murív, strešného plášťa a výmeny okien a to v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako PD) a zmluvných podmienok. Podrobný opis predmetu zákazky a jeho technická špecifikácia je uvedená v sprievodnej správe (SS) a technickej správe (TS) projektovej dokumentácie.

Doplňujúce informácie

1) Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania postupovať v zmysle § 20zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO. 2) Zmluva nadobudne platnosť podpisom zmluvných strán. Zmluva nadobudne účinnosť ak dôjde k schváleniu procesu žiadosti o poskytnutie dotácie z Environmentálneho fondu a pripustení výdavkov z predmetného verejného obstarávania do financovania a zároveň po zverejnení na webovom sídle verejného obstarávateľa. 3) Zábezpeka sa nevyžaduje.