Vyhlásené obstarávanie

Zvyšovanie energetickej účinnosti kultúrneho domu v obci Včelince


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Včelince
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
361 207,77
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
30. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Hriadel & Heger, Advokátska kancelária s.r.o., Hasičská 115/3, 911 91 Trenčín.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ zrealizuje otváranie ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk uchádzačom online otváranie ponúk prostredníctvom informačného systému EVO ver. 18.0
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Stavebné práce pozostávajú zo zateplenia strechy smerom do vonka, čiže bude odstránená strešná krytina, aby mohla byť vsadená tepelná izolácia na báze PIR. Všetky fasádne steny budú zateplené kontaktným zatepľovacím systémom aj s novými povrchovými úpravami exteriérových omietok. Jestvujúce fasádne okná a dvere budú nahradené novými s výplňou z izolačného trojskla. Klampiarske konštrukcie budú vymenené v celom rozsahu stavby. Súčasťou rekonštrukcie bude nový systém vykurovania, kde sa plánuje použiť úsporné riešenie so systémom tepelných čerpadiel.. Stavebné práce pozostávajú zo zateplenia strechy smerom do vonka, čiže bude odstránená strešná krytina, aby mohla byť vsadená tepelná izolácia na báze PIR. Všetky fasádne steny budú zateplené kontaktným zatepľovacím systémom aj s novými povrchovými úpravami exteriérových omietok. Jestvujúce fasádne okná a dvere budú nahradené novými s výplňou z izolačného trojskla. Klampiarske konštrukcie budú vymenené v celom rozsahu stavby. Súčasťou rekonštrukcie bude nový systém vykurovania, kde sa plánuje použiť úsporné riešenie so systémom tepelných čerpadiel.

Doplňujúce informácie

1) Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania postupovať v zmysle § 20zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO. 2) Zmluva nadobudne platnosť podpisom zmluvných strán. Zmluva nadobudne účinnosť ak dôjde k schváleniu procesu žiadosti o poskytnutie dotácie z Environmentálneho fondu a pripustení výdavkov z predmetného verejného obstarávania do financovania a zároveň po zverejnení na webovom sídle verejného obstarávateľa. 3) Zábezpeka sa nevyžaduje.