Vyhlásené obstarávanie

Bezhotovostný nákup pohonných látok prostredníctvom palivových kariet a nákup pohonných látok do skladovacích nádrží - benkalorov (2021)


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Regionálna správa a údržba ciest Nitra a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 700 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09134100-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
26. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
21. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
31. August 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Z dôvodu konania elektronickej aukcie je otváranie ponúk v zmysle § 54 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní neverejné.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 30

Výsledky

Bezhotovostný nákup pohonných látok prostredníctvom palivových kariet a nákup pohonných látok do skladovacích nádrží - benkalorov (2021)

Opis obstarávania

Bezhotovostný nákup pohonných látok prostredníctvom palivových kariet a nákup pohonných látok do skladovacích nádrží - benkalorov.. Predmetom zákazky s názvom Bezhotovostný nákup pohonných látok prostredníctvom palivových kariet je nákup pohonných látok (motorová nafta, bezolovnatý automobilový benzín s oktánovým číslom 95, bezolovnatý automobilový benzín s oktánovým číslom 98) na princípe akceptácie palivovej karty ako prostriedku bezhotovostnej úhrady za odobraté tovary na / vo všetkých čerpacích staniciach / výdajných miestach uchádzača a jeho zmluvných partnerov vrátane vystavenia a dodania palivových kariet v celkovom predpokladanom počte (t.j. v jednom čase platných vystavených a dodaných palivových kariet) 150 ks. Predpokladané množstvo pohonných látok, ktoré požaduje obstarávateľ odobrať počas trvania rámcovej dohody: motorová nafta : 200 000,00 litrov, bezolovnatý automobilový benzín s oktánovým číslom 95 a vyšším :160 000,00 litrov.Predmetom tejto zákazky je nákup pohonných látok nafta motorová podľa normy STN EN 590 veľkoodber do veľkokapacitnej nádrže verejného obstarávateľa. Nafta motorová - cca 1 209 000,00 litrov.

Doplňujúce informácie

Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené obstarávanie, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty. Splnenie podmienok účasti možno preukázať predložením vyplneného jednotného európskeho dokumentu podľa § 39 ods. 1 zákona, ktorým hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom. Doklady a dokumenty na preukázanie splnenia podmienok účasti predkladá uchádzač ako scan originálov alebo úradne overených kópií. Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzačov v zmysle § 46 ZVO pre zabezpečenie viazanosti ich ponuky zábezpeku vo výške 50 000,00 € (slovom: päťdesiattisíc euro) ak uchádzač predkladá ponuku na celý predmet zákazky. Ak predkladá ponuku iba na časť č.1 Bezhotovostný nákup pohonných látok prostredníctvom palivových kariet zloží zábezpeku vo výške 11 665,00 €. Ak predkladá ponuku iba na časť č. 2 - Nákup pohonných látok do skladovacích nádrží - benkalorov zloží zábezpeku vo výške 38 335,00 €. Podrobné informácie o zložení zábezpeky sú uvedené vo vestníku VO.