Vyhlásené obstarávanie

Nakladenie s odpadom v obci Dvory nad Žitavou


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
OBP, spol. s r.o.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
90500000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
27. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
23. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
23. August 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční prostredníctvom IS EVO. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Výsledky

Nakladenie s odpadom v obci Dvory nad Žitavou

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú služby spojené s nakladaním s odpadom v obci Dvory nad Žitavou, pozostávajúce zo zberu, odvozu a zneškodňovania odpadu činnosťou zaradenou v prílohe č. 2 k zákonu č. 79/2015 Z.z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov pod kódom D1 Uloženie do zeme alebo na povrchu zeme a v zmysle vyhlášky MŽP SR č. 365/2015 Z. z., ktorou sa ustanovuje Katalóg odpadov.. Predmetom zákazky sú služby spojené s nakladaním s odpadom, pozostávajúce zo zberu, odvozu a zneškodňovania odpadu činnosťou zaradenou v prílohe č. 2 k zákonu č. 79/2015 Z.z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov pod kódom D1 Uloženie do zeme alebo na povrchu zeme a v zmysle vyhlášky MŽP SR č. 365/2015 Z. z., ktorou sa ustanovuje Katalóg odpadov, v mieste plnenia obci Dvory nad Žitavou. Podrobný opis predmetu zákazky a technická špecifikácia sa nachádza v Časti B.2 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Postup zadávania zákazky nadlimitným postupom sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom IS EVO na www.uvo.gov.sk. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v IS EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby uchádzač dodržal podmienky na softvér a hardvér výpočtovej techniky z ktorej bude odosielať súťažné podklady, aby mal uchádzač príslušné technické a odborne predpoklady, technické vybavenie a odborne ovládanie IS EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie IS EVO sú zadefinované a zverejnené na portáli EVO (http://www.uvo.gov.sk). Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe na základe písomnej alebo e-mailovej žiadosti záujemcu. Súťažné podklady sú sprístupnené záujemcom v IS EVO. 2. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená záujemcovi/uchádzačovi v IS EVO a nie kedy si ju záujemca/uchádzač precital. 3. Verejný obstarávateľ nevyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky. 4. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené týmto oznámením a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami ZVO. 5. Verejné obstarávanie je zamerané na sociálne aspekty (preukázanie osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 ZVO v plnom rozsahu) aspekty. Taktiež verejné obstarávanie je aj zelené obstarávanie z dôvodu, že verejný obstarávateľ požaduje preukázať podľa § 34 ods. 1 písm. j) ZVO zberové vozidlo na zber komunálneho odpadu na všetky typy zberných nádob s emisnou normou min. EURO6. 6. V elektronicky podanej ponuke sa predkladajú naskenované kópie originálnych dokladov. 7. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora (RPVS) a nie je zapísaný v RPVS, alebo ktorého subdodávatelia, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do RPVS nie sú zapísaní v RPVS. 8. Uchádzači v rámci IS EVO môžu využiť aj funkcionalitu on-line sprístupnenie ponúk. Príručka k danej funkcionalite je zverejnená na webovom sídle úradu: https://www.uvo.gov.sk/extdoc/2788/online_spristupnenie_ponuk_VO 9. Elektronická aukcia nebude použitá. 10. Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti: vzhľadom na predmet zákazky je rozdelenie na časti nerelevantná. 11. Verejný obstarávateľ informuje záujemcov, že nie je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu.