Vyhlásené obstarávanie

Revitalizácia verejných priestorov okolia cintorína Karlova Ves


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
105 192,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
20. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
20. September 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
zasadacia miestnosť č. 19, prízemie Primaciálneho paláca, Bratislava, Slovenská republika.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude sprístupnené podľa § 52 ods. 2 ZVO pre všetkých uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní osobám, ktoré preukážu, že sú oprávneným zástupcom uchádzača (napr. prostredníctvom plnomocenstva).
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Revitalizácia verejných priestorov okolia cintorína Karlova Ves

Opis obstarávania

Predmetom projektu sú stavebné práce na predpolí cintorína na Adámiho ulici v Karlovej Vsi. Stavebné práce pozostávajú z realizácie spevnených plôch a chodníkov, sadových úprav a nového osvetlenia. Objekt tvorí bezbariérové prepojenie z Gabčíkovej ulice na Adámiho. Súčasťou peších trás budú aj dve priečne prepojenia na Gabčíkovu ulicu, ktoré budú tvorené terénnymi stupňami vo svahu. V rámci objektu sú ďalej navrhnuté mlatové plochy pod lavičkami. Projekt počíta aj s výrubom nevyhovujúcej zelene a výsadbou novej zelene okolia cintorína. Práce začnú po vydaní povolenia stavebným úradom.. Predmetom projektu sú stavebné práce na predpolí cintorína na Adámiho ulici v Karlovej Vsi. Stavebné práce pozostávajú z realizácie spevnených plôch a chodníkov, sadových úprav a nového osvetlenia. Objekt tvorí bezbariérové prepojenie z Gabčíkovej ulice na Adámiho. Súčasťou peších trás budú aj dve priečne prepojenia na Gabčíkovu ulicu, ktoré budú tvorené terénnymi stupňami vo svahu. V rámci objektu sú ďalej navrhnuté mlatové plochy pod lavičkami. Projekt počíta aj s výrubom nevyhovujúcej zelene a výsadbou novej zelene okolia cintorína. Práce začnú po vydaní povolenia stavebným úradom.

Doplňujúce informácie

1. V zmysle § 40 ods. 6 písm. g) ZVO verejný obstarávateľ vylúči z tohto verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií bude mať dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 2. Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní sa uskutočňuje výhradne cez informačný systém Josephine - https://josephine.proebiz.com/sk/tender/13764/summary