Vyhlásené obstarávanie

Spracovanie projektovej dokumentácie pre realizáciu stavby na ulici Zámocké schody č. 1


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
35 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
8. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
8. September 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V priestoroch Oddelenia verejného obstarávania magistrátu Hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy, Laurinská 5 (4. poschodie), 811 01 Bratislava, Slovenská republika. Otváranie ponúk sa uskutoční aj elektronicky. Miestom on-line otvárania ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní osobám, ktoré preukážu, že sú oprávneným zástupcom uchádzača (napr. prostredníctvom plnomocenstva). On-line otvárania ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie v rozsahu realizačného projektu pre kompletnú rekonštrukciu jestvujúcej budovy na ulici Zámocké schody č. 1 v Bratislave v zmysle zákona č. 261/2011 Z. z., zabezpečenie autorského dohľadu na predmetnú stavbu a zabezpečenie kladných stanovísk a vyjadrení dotknutých orgánov a organizácií k vypracovanej projektovej dokumentácií.. Účelom rekonštrukcie existujúceho bytového objektu na ulici Zámocké schody č. 1 v Bratislave, ktorý leží na parcele reg. C s parcelným číslom 885/12, druh pozemku - zastavaná plocha a nádvorie s výmerou 155 m2 je pripraviť nové bytové jednotky, ktoré budú slúžiť, ako náhradné nájomné byty v zmysle limitov zákona č. 261/2011 Z. z. o poskytovaní dotácií na obstaranie náhradných nájomných bytov. Objekt slúžil v minulosti ako bytový dom a stavebnými úpravami budú vytvorené 1-izbové, 2-izbové alebo aj 3-izbové bytové jednotky v maximálnom možnom počte s ohľadom na existujúce dispozície. Existujúci objekt sa nachádza na úpätí hradného vrchu ako prvý vizuálny vnem podhradia pri vstupe do historickej časti mesta. Bol postavený v roku 1937 ako bytový dom. Svojim architektonickým výrazom funkcionalizmus, nevytvára vnem adekvátny pre historické prostredie. Pôvodne bol súčasťou domoradia v podhradí. Pri vstupe do historickej časti mesta vytvára prázdnu štítovú stenu. Objekt pozostáva z piatich nadzemných podlaží. V súčasnosti je budova niekoľko rokov nevyužívaná, vyprázdnená a odpojená od inžinierskych sietí. Celkový stavebnotechnický stav objektu neumožňuje jeho okamžité využitie. Rekonštrukcia bude riešiť využitie budovy pre potreby nájomného prípadne náhradného nájomného bývania.

Doplňujúce informácie

Zmluvná cena zákaziek bude vyjadrená v EUR (ak je hodnota vyjadrená v inej mene, prepočítava sa hodnota na EUR kurzom Európskej centrálnej banky/ECB platným ku dňu podpisu predmetnej zmluvy, t. j. s uvedením tohto dátumu). Verejný obstarávateľ si stanovuje požiadavku podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO, v zmysle ktorej vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. Všeobecne k preukazovaniu splnenia podmienok účasti: Uchádzač, ktorý je zapísaný do Zoznamu hospodárskych subjektov vedeného Úradom pre verejné obstarávanie, nie je povinný v procesoch verejného obstarávania predkladať doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 2 ZVO. Uchádzač splnenie podmienok účasti preukazuje buď dokladmi stanovenými verejným obstarávateľom, resp. ich môže dočasne nahradiť Jednotným európskym dokumentom (JED) v súlade s § 39 ZVO, resp. čestným vyhlásením podľa § 114 ods. 1 ZVO. Verejný obstarávateľ informuje že z dôvodu použitia údajov z informačných systémov verejnej správy v súlade s § 32 ods. 3 ZVO nevyžaduje od uchádzačov so sídlom v SR predložiť doklady podľa § 32 ods. 2 písm. e) ZVO. V prípade, ak by verejný obstarávateľ v období vyhodnotenia splnenia podmienok účasti nemal z technických dôvodov na strane prevádzkovateľa portálu www.oversi.gov.sk, možnosť prístupu k týmto údajom, je oprávnený vyžiadať si od uchádzačov príslušný doklad. Uchádzač, ktorého tvorí skupina dodávateľov, preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) ZVO preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. Podrobnejšie informácie k podmienkam účasti sú uvedené v súťažných pokladoch. Skratkou "ZVO" sa rozumie zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (v znení aktuálnom v čase odoslania tejto Výzvy).