Vyhlásené obstarávanie

REKONŠTRUKCIA KOMUNIKÁCIÍ VO VRÁBĽOCH


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Vráble
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
330 889,40
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233223-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
31. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
21. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
21. September 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Vráble, Hlavná 1221, 952 01 Vráble
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na prekladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

REKONŠTRUKCIA KOMUNIKÁCIÍ VO VRÁBĽOCH

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe: REKONŠTRUKCIA KOMUNIKÁCIÍ VO VRÁBĽOCH Jedná sa o obnovu miestnych komunikácií v meste Vráble, ktorá bude realizovaná na nasledovných komunikáciách: Ulica Hliníková Ulica Martina Benku Ulica Hasičská Ostatné komuikácie. Jedná sa o obnovu miestnych komunikácií v meste Vráble, ktorá bude realizovaná na nasledovných komunikáciách: Ulica Hliníková Jestvujúca miestna komunikácia Hliníková ulica, ktorá zabezpečuje prístup k jestvujúcej IBV, sa nachádza v juhozápadnej časti mesta Vráble. Z oboch strány strany je komunikácia ohraničená jestvujúcou zástavbou. Začiatok komunikácie Hliníková ulica sa nachádza na jestvujúcej miestnej komunikácii Cintorínska ulica a koniec je na Tehlianslej ulici. V súčasnosti sa v mieste rekonštruovanej komunikácie nachádza jestvujúci asfaltový kryt pôvodná konštrukcia, ktorý je značne zničený po realizácii inžinierských sieti. Celkovo je komunikácia zničená vekom a po realizácii inžinierských sietí. Z tohto dôvodu a na požiadavku občanov sa rozhodol investor zrealizovať rekonštrukciu vozovky na MK Hliníková ulica. Ulica Martina Benku Jestvujúca miestna komunikácia ulica M. Benku, ktorá zabezpečuje prístup k jestvujúcej IBV, sa nachádza vo východnej časti mesta Vráble. Z oboch strán je komunikácia ohraničená jestvujúcou zástavbou. Začiatok komunikácie ulica M. Benku sa nachádza na jestvujúcej miestnej komunikácii Cintorínska ulica a koniec je pre jestvujúcim domom. Ulica M. Benku je ukončená slepo. V súčasnosti sa v mieste rekonštruovanej komunikácie nachádza jestvujúci asfaltový kryt pôvodná konštrukcia, ktorý je značne zničený po realizácii inžinierských sieti. Celkovo je komunikácia zničená vekom a po realizácii inžinierských sietí. Z tohto dôvodu a na požiadavku občanov sa rozhodol investor zrealizovať rekonštrukciu vozovky na MK M. Benku. Ulica Hasičská Jestvujúca miestna komunikácia Hasičská ulica, ktorá zabezpečuje prístup k jestvujúcej IBV, sa nachádza v strednej časti mestskej časti Dyčka, mesta Vráble. Z ľavej strany strany je komunikácia ohraničená jestvujúcou zástavbou a z pravej odvodňovacou priekopou. Začiatok komunikácie Hasičská ulica sa nachádza na jestvujúcej ceste III/1650 a koniec je na Lúčnej ulici. V súčasnosti sa v mieste rekonštruovanej komunikácie nachádza jestvujúci asfaltový kryt pôvodná konštrukcia, ktorý je značne zničený po realizácii inžinierských sieti. Celkovo je komunikácia zničená vekom a po realizácii inžinierských sietí. Z tohto dôvodu a na požiadavku občanov sa rozhodol investor zrealizovať rekonštrukciu vozovky na MK Hasičská. Ostatné komuikácie

Doplňujúce informácie

1. Zadávanie zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom systému EVO ver.18.0 prevádzkovaného ÚVO. 2. Podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v súťažných podkladoch. 3. Pre potreby predkladania ponúk je nevyhnutná registrácia v systéme EVO prostredníctvom registračného formulára dostupného na portáli EVO. Podrobnosti o systéme EVO sú uvedené na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portalsystemuevo-5f5.html. 4. Verejný obstarávateľ v zmysle § 112 ods. 6 zákona, druhá veta o verejnom obstarávaní stanovil, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk - super reverzná súťaž.