Vyhlásené obstarávanie

Prestavba a prístavba skleníkového hospodárstva - Biodom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum vedecko-technických informácií SR
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 682 823,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
21. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
30. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
30. November 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) alebo poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a dokladom uchádzača o oprávnení podnikať; v prípade povereného zástupcu uchádzača aj originálom alebo overenou kópiou splnomocnenia na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 18

Opis obstarávania

V projekte je riešená prestavba a prístavba skleníkového hospodárstva - Biodom - skleníku Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. Budova bude slúžiť ako súčasť prevádzky Centra vedy, ktoré bude zriadené za účelom popularizácie vedy a výskumu a bude slúžiť verejnosti, predovšetkým mládeži v súlade s hlavnými cieľmi projektu Podpora národného systému pre popularizáciu výskumu a vývoja, kód ITMS 2014+: 313011T136. Budova sa skladá z výskumných plôch, laboratórií, prípravovní, technologických miestností závlahového systému a vykurovania a sociálnych miestností. Predmetom zákazky je časť určená pre stavebné práce na tomto projekte.. V projekte je riešená prestavba a prístavba skleníkového hospodárstva - Biodom - skleníku Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. Budova bude slúžiť ako súčasť prevádzky Centra vedy, ktoré bude zriadené za účelom popularizácie vedy a výskumu a bude slúžiť verejnosti, predovšetkým mládeži v súlade s hlavnými cieľmi projektu Podpora národného systému pre popularizáciu výskumu a vývoja, kód ITMS 2014+: 313011T136. Budova sa skladá z výskumných plôch, laboratórií, prípravovní, technologických miestností závlahového systému a vykurovania a sociálnych miestností. Predmetom zákazky je časť určená pre stavebné práce na tomto projekte.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzačov pre zabezpečenie viazanosti ich ponuky zábezpeku vo výške 50.000,00 EUR. Ďalšie informácie o zložení zábezpeky sú uvedené v bode 15. súťažných podkladov. 2. Toto verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 3. Verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému ELENA /ďalej len ELENA/, ktorý je dostupný na adrese https://e-lena.sk. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ zverejňuje Súťažné podklady a doplňujúce dokumenty na portáli ELENA. V profile verejného obstarávateľa, https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/240, bude zverejnený link na prístup k dokumentom na portáli ELENA. 4. V procese vyhodnocovania ponúk verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk v súlade s § 66 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní (tzv. superreverz). 5. Verejný obstarávateľ bude akceptovať aj predloženie faktúry majúcej náležitosti elektronickej fakturácie v súlade s podmienkami zákona č. 215/2019 Z.z. o zaručenej elektronickej fakturácii a centrálnom ekonomickom systéme a o doplnení niektorých zákonov. 6. Verejný obstarávateľ vyhlasuje túto zákazku nadlimitným postupom napriek výške predpokladanej hodnoty zákazky pre rozšírenie hospodárskej súťaže na zahraničné subjekty.