Vyhlásené obstarávanie

Dezinfekčné prostriedky


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzitná nemocnica Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
203 543,32
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
24455000-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
15. December 2021
Dátum otvárania ponúk:
15. December 2021
Ponuka musí platiť do:
28. Február 2022
Miesto otvárania ponúk:
Univerzitná nemocnica Bratislava, Riaditeľstvo Pažítková 4, Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený osobou oprávnenou. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a dokladom o oprávnení podnikať. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, dokladom o oprávnení podnikať a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Dezinfekčné prostriedky

Dezinfekčné prostriedky

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka dezinfekčných prostriedkov, prípravkov, umývacích emulzií, ochranných krémov a ďalšieho spotrebného tovaru na dezinfekciu rúk, kože, slizníc, plôch, nástrojov, endoskopov a pod., ktoré sú nevyhnutné pre zabezpečenie poskytovania zdravotnej starostlivosti v nemocničných zariadeniach, v sortimente a objemoch špecifikovaných v časti B. Opis predmetu zákazky, súťažných podkladov, vrátane ostatných služieb spojených s dodávkou. Neoddeliteľnou súčasťou dodávky je doprava do miesta plnenia. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.. V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.V objeme stanovenom špecifikáciou a predpokladanou hodnotou zákazky.

Doplňujúce informácie

Pokračovanie časti III.1.1)UPOZORNENIE : Verejný obstarávateľ nemá oprávnenie získavať údaje podľa § 32 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. Úrad pre verejné obstarávanie zverejnil Všeobecné metodické usmernenie č.11/2019 k preukazovaniu novelizovanej podmienky účasti týkajúcej sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. b) a c) zákona. V zmysle uvedeného v prípade, ak hospodársky subjekt zapísaný v zozname hospodárskych subjektov (ZHS) podľa zákona o verejnom obstarávaní v znení účinnom do 1.12. 2019 nebude mať v čase preverovania splnenia podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. b) a c) zákona vykonanú aktualizáciu v ZHS, verejný obstarávateľ z dôvodu, že nemá oprávnenie získavať údaje z informačných systémov verejnej správy, bude doplnenie príslušného dokladu požadovať od uchádzača (zapísaného v ZHS). S ohľadom na to, že z technických dôvodov nie je možné získať údaje alebo výpisy z informačných systémov Generálnej prokuratúry Slovenskej republiky, predkladá uchádzač doklady podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní vo forme skenu dokumentu/ov výpisu z registra trestov, ktorý bol vydaný v listinnej podobe a to v súlade s § 1 ods. 6 zákona č. 177/2018 Z. z. o niektorých opatreniach na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon proti byrokracii). Vzhľadom na to, že verejný obstarávateľ okrem informačných systémov uvedených v predošlej vete nemá v čase vyhlásenia verejného obstarávania zabezpečený prístup do príslušných informačných systémov verejnej správy z dôvodov, ktoré nemôže ovplyvniť, splnenie ostatných podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia preukazuje uchádzač spôsobom uvedeným vyššie. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá alebo podmienky plnenia zmluvy je obstarávanie: d)žiadne z uvedených.