Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia elektroinštalácie v demänovských jaskyniach


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Štátna ochrana prírody Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
5 060 794,46
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
27. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Február 2022
Dátum otvárania ponúk:
11. Február 2022
Ponuka musí platiť do:
31. December 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle zákona o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Rekonštrukcia elektroinštalácie v demänovských jaskyniach

Opis obstarávania

Rekonštrukcia elektroinštalácie existujúcej trafostanice slúžiacej k napájaniu elektroinštalácie v Demänovskej jaskyni slobody a Demänovskej jaskyni mieru, rekonštrukcia elektroinštalácie v Demänovskej jaskyni slobody a Demänovskej jaskyni mieru a rekonštrukcia elektroinštalácie v Demänovskej ľadovej jaskyni v súlade s projektovou dokumentáciou vypracovanou pre Demänovskú jaskyňu slobody a trafostanicu autorizovaným projektantom BBF elektro s.r.o., Spišská Nová Ves a pre Demänovskú jaskyňu mieru a pre Demänovskú ľadovú jaskyňu vypracovanou autorizovaným projektantom Petrom Janekom, Podtureň. V zmysle § 3 písm. f) zákona SNR č. 51/1988 Zb. o banskej činnosti, výbušninách a o štátnej banskej správe sa jedná o činnosti vykonávané banským spôsobom. Podrobná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.. Práce pozostávajú z rekonštrukcie trafostanice slúžiacej na napájanie elektroinštalácie v Demänovskej jaskyni slobody, a to: demontáže existujúcich zariadení VN rozvodne, transformátora, dieselgenerátora, predĺženie prívodného VN kábla, inštalácia nového VN rozvádzača, nového transformátora a nového dieselgenerátora, presun elektromeru a inštalácia bleskozvodu. Práce v Demänovskej jaskyni slobody pozostávajú z demontáže existujúcich káblových vedení, svietidiel a rozvádzačov, inštalácií nového LED osvetlenia vrátane svetelno-zvukových scén, inštalácie nových rozvádzačov, ovládacích skriniek, silových káblov, ovládacích káblov, optického kábla, zdrojov nepretržitého napájania, záložného dieselagregátu s automatickým štartom umiestneného v trafostanici, hlavného uzemňovacieho vedenia, rozmiestnenia kamier, komunikačných a ozvučovacích zariadení v jaskyni. V Demänovskej jaskyni mieru pozostávajú práce z rovnakých prvkov ako pri Demänovskej jaskyni slobody, okrem inštalácie ozvučovacích zariadení. Všetky odpady je nutné zlikvidovať v súlade so zákonom o odpadoch, prednostne recyklovať alebo odviezť na skládku odpadu. V zmysle § 3 písm. f) zákona SNR č. 51/1988 Zb. o banskej činnosti výbušninách a o štátnej banskej správe ide o činnosť vykonávanú banským spôsobom, a to práce na sprístupňovaní jaskýň a práce na ich udržiavaní v bezpečnom stave.Práce v Demänovskej ľadovej jaskyni pozostávajú z demontáže existujúcich káblových vedení, svietidiel a rozvádzačov, inštalácií nového LED osvetlenia vrátane svetelno-zvukových scén, inštalácie nových rozvádzačov, ovládacích skriniek, silových káblov, ovládacích káblov, optického kábla, zdrojov nepretržitého napájania, záložného dieselagregátu s automatickým štartom, hlavného uzemňovacieho vedenia, rozmiestnenia kamier, komunikačných a ozvučovacích zariadení v jaskyni. Všetky odpady je nutné zlikvidovať v súlade so zákonom o odpadoch, prednostne recyklovať alebo odviezť na skládku odpadu. V zmysle § 3 písm. f) zákona SNR č. 51/1988 Zb. o banskej činnosti výbušninách a o štátnej banskej správe ide o činnosť vykonávanú banským spôsobom, a to práce na sprístupňovaní jaskýň a práce na ich udržiavaní v bezpečnom stave.

Doplňujúce informácie

1. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 2. Súťažné podklady a ostatná dokumentácia budú uverejnené v príslušnej zákazke v Profile verejného obstarávateľa podľa bodu I.3) tohto oznámenia, čím verejný obstarávateľ umožňuje bezplatný, neobmedzený a priamy prístup k súťažným podkladom. 3. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky použije podľa § 66 ods.7 druhá veta zákona o verejnom obstarávaní postup nadlimitnej tzv. super reverznej súťaže, t.j. vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. Každá časť predmetu zákazky sa bude vyhodnocovať samostatne. 4. Komunikácia vo verejnom obstarávaní sa bude uskutočňovať elektronicky, prostredníctvom systému JOSEPHINE ver. 2.3, s využitím všetkých jeho funkcionalít na adrese https://josephine.proebiz.com/, ak nie je v týchto súťažných podkladoch výslovne uvedené inak. Podrobnosti pre registráciu a komunikáciu sú uvedené v súťažných podkladoch. Na bezproblémové používanie systému JOSEPHINE je nutné používať jeden z podporovaných internetových prehliadačov: - Microsoft Internet Explorer verzia 11.0 a vyššia, - Mozilla Firefox verzia 13.0 a vyššia alebo - Google Chrome - Microsoft Edge. 5. V prípade potreby objasniť informácie uvedené v tomto oznámení alebo v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii, môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať o ich vysvetlenie prostredníctvom systému JOSEPHINE. Žiadosť o vysvetlenie nebude akceptovaná, ak bude doručená iným spôsobom. Verejný obstarávateľ odporúča požiadať o vysvetlenie dostatočne vopred. 6. Verejný obstarávateľ podľa ustanovenia § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 7. Verejný obstarávateľ umožní záujemcom obhliadku miesta dodania predmetu zákazky, a to v termíne dohodnutom medzi verejným obstarávateľom a záujemcom. 8. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené týmto oznámením a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní.