Vyhlásené obstarávanie

Dodávka elektrickej energie vrátane distribučných služieb pre ÚDZS – pobočka Košice a Súdnolekárske a patologickoanatomické pracovisko Košice na Ipeľskej ulici 1 v Košiciach


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
87 109,16
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09310000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. Apríl 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Apríl 2022
Dátum otvárania ponúk:
28. Apríl 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Dodávka elektrickej energie vrátane distribučných služieb pre ÚDZS pobočka Košice a Súdnolekárske a patologickoanatomické pracovisko Košice na Ipeľskej ulici 1 v Košiciach.. 1.Dodávka elektrickej energie vrátane distribučných služieb do odberného miesta (ďalej len OM) určeného Úradom pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou (ďalej len "objednávateľ) vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku objednávateľa a zabezpečenie distribúcie elektrickej energie objednávateľa u prevádzkovateľa distribučnej sústavy. 2.Dodávka elektrickej energie vrátane distribučných služieb do OM musí zodpovedať kvalite technických podmienok a prevádzkovému poriadku prevádzkovateľa distribučnej siete a musí byť v súlade s všeobecne platnými právnymi predpismi SR (zákon č. 251/2012 Z. z. o energetike a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, vyhláška Úradu pre reguláciu sieťových odvetví) počas celej platnosti a účinnosti zmluvy. 3.Dodávateľ je povinný dodávať elektrickú energiu do OM objednávateľa, pričom podmienkou pre vznik tejto povinnosti je prepojenie OM do distribučnej sústavy a pridelenie distribučnej kapacity príslušným prevádzkovateľom distribučnej siete. 4.Dodávateľ zabezpečí montáž, pripojenie alebo výmenu určeného meradla na OM objednávateľa na náklady objednávateľa. Dodávateľ taktiež na žiadosť objednávateľa zabezpečí na jeho náklady preskúšanie meradiel.

Doplňujúce informácie

-Verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. -Obhliadka predmetu zákazky sa nepožaduje. -Uchádzač predkladá verejnému obstarávateľovi cenovú ponuku a ďalšie doklady a dokumenty v písomnej podobe, podpísané štatutárnym zástupcom, resp. osobou splnomocnenou na konanie za uchádzača, a s odtlačkom pečiatky, oskenované a doručené v lehote na predkladanie ponúk ako prílohu/y ponuky vo formáte pdf.