Vyhlásené obstarávanie

„Obstaranie strojnotechnologického vybavenia zberného dvora“ v Tvrdošovciach


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Tvrdošovce
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
246 203,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
16000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
15. Jún 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Júl 2022
Dátum otvárania ponúk:
18. Júl 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Zástupcovia uchádzačov sa preukážu poverením, resp. občianskym preukazom, v prípade konateľa spoločnosti.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup strojného zariadenia a kontajnerov pre zberný dvor v Tvrdošovciach. Jedná sa o nasledovné zariadenia: 1. Traktor 1 ks, 2. Príves za traktor 1 ks, 3. Drvič odpadu 1 ks, 4. Kontajnery 4 ks. Špecifikácia jednotlivých zariadení a kontajnerov je v prílohe súťažných podkladov č.2.1 Špecifikácia zariadenia a č.2.2 Špecifikácia kontajnerov.. Traktor - 1 ks. Menovitý výkon motora - min. 85 kw Objem motora - min. 4 400 cm3 Ďalšie podrobnosti sú v špecifikácii č. 2.1, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.Príves za traktor - 1 ks Celková hmotnosť min. 12,5 t Užitočná hmotnosť min. 10 t Ďalšie podrobnosti sú v špecifikácii č. 2.1, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.Drvič odpadu - 1 ks Priemer drviacej komory min. 780 mmmin. 780 mm Počet kladívmin. 92 s vídiovými koncovkami Ďalšie podrobnosti sú v špecifikácii č. 2.1, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.Veľkokapacitný kontajner pre ramenové reťazové nosiče určený na zber separovaného odpadu- 4 ks Objem kontajneru - min. 7 m3 Ďalšie podrobnosti sú v špecifikácii č. 2.2, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.Toto verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému ÚVO EVO ver.18, ktorý je dostupný na adrese: https://uvo.gov.sk/. 2. Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom IS ÚVO - EVO ver.18 je potrebné: ak hospodársky subjekt, ktorý predkladá žiadosť o účasť, komunikáciu a ponuku (uchádzač) nemá konto v IS ÚVO je potrebné si vytvoriť účet (zaregistrovať sa) link: https://www.uvo.gov.sk. Po prihlásení sa - cez Privátna zóna je možné vytvoriť registráciu. 3. Komunikácia a výmena informácií medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi sa bude uskutočňovať v súlade s § 20 zákona o verejnom obstarávaní, t.j. verejný obstarávateľ bude uskutočňovať komunikáciu a výmenu informácií elektronicky podľa § 20 ods. 1 ZVO, vrátane posielania oznámení používaných vo verejnom obstarávaní a informácií podľa tohto zákona na uverejnenie publikačnému úradu a/alebo ÚVO a uverejňovanie informácií a dokumentov v profile verejného obstarávateľa. Elektronická komunikácia vrátane doručovania sa uskutočňuje spôsobom určeným funkcionalitou novej a modernizovanej verzie informačného systému EVO, ver. 18. 4. Ponuky uchádzači spracujú a predkladajú elektronicky prostredníctvom funkcionality IS EVO. Elektronická ponuka musí byť spracovaná vo formáte, ktorý zabezpečí trvalé zachytenie jej obsahu. 5. Vzhľadom na podmienky účasti sa nejedná o zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií, ani o obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.