Vyhlásené obstarávanie

Obstaranie služieb podpory a údržby licencií na modelovací nástroj BiZZdesign Enterprise Studio a jeho repozitárový a licenčný server BiZZdesign HoriZZon Server


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
85 938,15
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72267100-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. August 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
11. August 2022
Dátum otvárania ponúk:
11. August 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je obstaranie služieb podpory a údržby licencií na modelovací nástroj Bizzdesign Horizzon (verzia Design, časť Enterprise Studio client), ročných SaaS Bizzdesign Horizzon (verzia Consume) licencií a repozitárový a licenčný server BiZZdesign Horizzon Server, ktoré sú používané na modelovanie a správu enterprise architektúry verejnej správy.. Predmetom zákazky je obstaranie služieb podpory a údržby licencií na modelovací nástroj Bizzdesign Horizzon (verzia Design, časť Enterprise Studio client), ročných SaaS Bizzdesign Horizzon (verzia Consume) licencií a repozitárový a licenčný server BiZZdesign Horizzon Server, ktoré sú používané na modelovanie a správu enterprise architektúry verejnej správy. Obsahom dodávky budú nasledovné služby a licencie: 1.Služby štandardnej podpory a údržby licencií nástroja v režime 8 x 5 (štandardný pracovný čas: 8 hodín x 5 pracovných dní v týždni) v nasledovných typoch a počtoch: a.Bizzdesign Horizzon Design (starší názov BiZZdesign Enterprise Studio) - typ licencie: Seat prostredie: live v počte 70 ks, b.Prístup na centrálny repozitár BiZZdesign HoriZZon Server - typ licencie: Seat prostredie: live v počte 70 ks, c.Bizzdesign Horizzon Consume typ licencie: Seat prostredie: live v počte 50 ks. 2.Služby podpory prevádzky Bizzdesign Horizzon Design, Consume a Server licencií využívajúcej cloudové služby poskytovateľa nástroja. Termín prechodu zpodpory prevádzky vrežime on-premise do prevádzky vrežime cloudovej služby bude dohodnutý sposkytovateľom služby vpriebehu obdobia poskytovania podpory, t.j. od 01.09.2022-31.08.2023. Služby podpory prechodu prevádzky z aktuálneho režimu on-premise na poskytovanie formou cloudovej služby sú v celkovej cene dodávky predmetu zákazky. 3.Služby podpory prevádzky Bizzdesign Horizzon Design, Consume a Server licencií využívajúcej cloudové služby poskytovateľa (ďalej len ako SaaS Software as a Service). Obdobie poskytovania podpory a údržby licencií BiZZdesign Enterprise Studio bude od 01.09.2022 do 31.08.2023. Fakturácia za služby podpory bude vystavovaná štvrťročne. Detailný opis predmetu zákazky tvorí prílohu č. 2 tejto výzvy na predkladanie ponúk, ktorá je zverejnená v profile verejného obstarávateľa.

Doplňujúce informácie

Záujemca môže požiadať verejného obstarávateľa o vysvetlenie tejto Výzvy prostredníctvom systému EVO. Verejný obstarávateľ bezodkladne poskytne vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky, za predpokladu, že o vysvetlenie záujemca požiada dostatočne vopred. Zmluva o poskytovaní cloudových služieb Bizzdesign 2022 je zverejnená v profile verejného obstarávateľa. Predložením ponuky uchádzač vyjadruje súhlas so znením Zmluvy, ktorá tvorí prílohu č.3 tejto Výzvy a deklaruje, že voči jej obsahu nemá žiadne pripomienky. Ak z predložených dokladov nemožno posúdiť ich platnosť alebo splnenie podmienky účasti, verejný obstarávateľ požiada uchádzača o vysvetlenie alebo doplnenie predložených dokladov. Ak uchádzač nesplní požiadavku verejného obstarávateľa, ani po výzve na vysvetlenie alebo doplnenie chýbajúcich dokladov, bude z verejného obstarávania vylúčený a ako úspešný bude vyhodnotený uchádzač, ktorý sa umiestnil ako druhý v poradí. Ponuka musí obsahovať: - Doplnenú a podpísanú prílohu č. 1 "Návrh na plnenie kritéria na vyhodnotenie ponúk určeného verejným obstarávateľom na hodnotenie ponúk. -Všetky doklady, ktorými uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti, ak je to aplikovateľné.