Vyhlásené obstarávanie

Dodávka elektrickej energie a zemného plynu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
3 858 952,29
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09000000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
9. August 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
6. September 2022
Dátum otvárania ponúk:
6. September 2022
Ponuka musí platiť do:
31. December 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Ponuky sa predkladajú prostredníctvom IS EVO. Uchádzači v rámci IS EVO môžu využiť funkcionalitu on-line sprístupnenie ponúk. Príručku k danej funkcionalite nájdete na webovom sídle úradu: https://www.uvo.gov.sk/extdoc/2788/online_spristupnenie_ponuk_VO
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

DODÁVKA ELEKTRICKEJ ENERGIE A ZEMNÉHO PLYNU Zákazka je rozdelená na 2 časti, ktoré sa samostatne vyhodnocujú.. Predmetom obstarávania je pravidelné zabezpečovanie dodávky elektrickej energie do odberných miest odberateľa, vrátane manažmentu poplatkov súvisiacich s pripojením do distribučnej siete (t. j. prevzatia zodpovednosti za odchýlku voči zúčtovateľovi odchýlok a zabezpečenia služieb distribúcie elektriny prostredníctvom prevádzkovateľa distribučnej sústavy a prevádzkovateľa prenosovej sústavy do odberného miesta odberateľa) od 1.1.2023 do 31.12.2023.Predmetom obstarávania je pravidelné zabezpečovanie dodávky zemného plynu do odberných miest odberateľa, vrátane manažmentu poplatkov súvisiacich s pripojením do distribučnej siete a prevzatia zodpovednosti za odchýlku na obdobie od 1.1.2023 do 31.12.2023 v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete za dodržania platných právnych predpisov SR.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom IS EVO, tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi počas celého procesu verejného obstarávania. Uvedené platí aj pre podanie revíznych postupov podanie náprav a námietok. 2. Verejný obstarávateľ poskytuje neobmedzený a úplný priamy bezodplatný prístup k súťažným podkladom tzn. bez nutnosti registrácie na profile verejného obstarávateľa t.j. v elektronickom úložisku zriadeného ÚVO podľa §148 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní na : http://www.uvo.gov.sk/profily. 3. Ponuka musí byť vyhotovená elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní a vložená do systému IS EVO umiestnenom na webovej adrese www.uvo.gov.sk. 4.Elektronická aukcia nebude použitá. V procese vyhodnocovania ponúk verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk v súlade s § 66 ods. 7 ZVO (tzv. superrerverz). 5.. ZÁBEZPEKA VYŽADUJE SA.. Zábezpeka ponúk pri predkladaní ponuky na predmet zákazky je stanovená v nasledovnej výške:: pre časť 1 5 000 Eur a pre časť 2 5 000 Eur (v prípade ak uchádzač predloží ponuku na obidve časti súčasne, požadovaná zábezpeka je 10 000,00 EUR (slovom desaťtisíc eur)). Zábezpeka musí byť zložená v mene EUR. Bližšie informácie sú uvedené v časti C. súťažných podkladov. 6. Predmetné verejné obstarávanie je zeleným verejným obstarávaním, nie je obstarávanie inovácií a nie je zamerané na sociálne aspekty.