Vyhlásené obstarávanie

CEDVU 2


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská národná galéria
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
525 100,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
6. Október 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
3. November 2022
Dátum otvárania ponúk:
3. November 2022
Ponuka musí platiť do:
31. Január 2023
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Ponuky predkladajú prostredníctvom elektronického prostriedku podľa § 20, a umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie ich sprístupnenie prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

V intervale:
1. Január 2023 až 30. September 2023

Opis obstarávania

Predmetom zákazky ,,CEDVU 2 je poskytnutie kapacít pre vývoj a zlepšenie elektronických služieb: Evidovanie a aktualizácia záznamu o diele výtvarného umenia, Poskytovanie informácií z centrálnej evidencie diel výtvarného umenia, Vypožičanie zbierkových predmetov za účelom ich vystavenia. Na aplikačnej úrovni je cieľom vylepšenie informačných systémov CEDVU Centrálna evidencia diel výtvarného umenia a Riadenie digitalizácie galerijných procesov a pracovných úloh SNG. Predpokladom náhrady súčasného systému je migrácia údajov z existujúcej databázy do nového systému. Podrobný opis je uvedený v prílohe č. 1 súťažných podkladov a zmluvných podmienkach uvedených v Prílohe č. 3 súťažných podkladov.. Predmetom zákazky ,,CEDVU 2 je poskytnutie kapacít pre vývoj a zlepšenie elektronických služieb: Evidovanie a aktualizácia záznamu o diele výtvarného umenia, Poskytovanie informácií z centrálnej evidencie diel výtvarného umenia, Vypožičanie zbierkových predmetov za účelom ich vystavenia. Na aplikačnej úrovni je cieľom vylepšenie informačných systémov CEDVU Centrálna evidencia diel výtvarného umenia a Riadenie digitalizácie galerijných procesov a pracovných úloh SNG. Predpokladom náhrady súčasného systému je migrácia údajov z existujúcej databázy do nového systému. Podrobný opis je uvedený v prílohe č. 1 súťažných podkladov a zmluvných podmienkach uvedených v Prílohe č. 3 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Toto obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému prevádzkovaného Úradom pre verejné obstarávanie IS EVO (www.uvo.gov.sk). Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme IS EVO a pre úspešné predkladanie žiadostí o účasť a ponúk je, aby záujemca dodržal požiadavky na softvérové a hardvérové vybavenie potrebné pre prácu v systéme IS EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému IS EVO sú zverejnené na www.uvo.gov.sk. Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady na základe žiadosti záujemcu. 2. Súťažné podklady sú zverejnené v IS EVO a v profile verejného obstarávateľa. 3. Verejný obstarávateľ nepovoľuje ani nevyžaduje predloženie variantných riešení. 4. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku ponuky. Výška zábezpeky je 25 000 EUR. Podrobnosti o zábezpeke ponuky sú v súťažných podkladoch, bod 16. 5. Verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, obstarávaním inovácií ani zamerané na sociálne aspekty. 6. Uchádzač pri preukázaní splnenia podmienok účasti môže v súlade s § 39 využiť jednotný európsky dokument (JED). Verejný obstarávateľ povoľuje v časti IV. Jednotného európskeho dokumentu vyplniť oddiel tzv. GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI. 7.Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorý majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora.