Vyhlásené obstarávanie

Dodávka elektrickej energie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Geodetický a kartografický ústav Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
379 054,19
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09310000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
12. Október 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
8. November 2022
Dátum otvárania ponúk:
8. November 2022
Ponuka musí platiť do:
7. November 2023
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožňuje účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie nákupu, dodávky a distribúcie elektrickej energie podľa konkrétnych potrieb verejného obstarávateľa ako aj komplexné služby spojené s bezpečnou, stabilnou a komplexnou dodávkou elektriny pre jednotlivé odberné miesta (ďalej len OM) v predpokladanom množstve uvedenom v Prílohe č. 3 zmluvy a so začatím dodávky elektriny od 01.01.2023 do 31.12.2023. Predpokladaný odber verejný obstarávateľ stanovil na základe predchádzajúcej spotreby elektrickej energie na jednotlivých odberných miestach. Predpokladaný odber elektrickej energie vyžaduje verejný obstarávateľ prekročiť alebo nedočerpať bez uplatnenia cenovej prirážky. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je zabezpečenie nákupu, dodávky a distribúcie elektrickej energie podľa konkrétnych potrieb verejného obstarávateľa ako aj komplexné služby spojené s bezpečnou, stabilnou a komplexnou dodávkou elektriny pre jednotlivé odberné miesta (ďalej len OM) v predpokladanom množstve uvedenom v Prílohe č. 3 zmluvy a so začatím dodávky elektriny od 01.01.2023 do 31.12.2023. Predpokladaný odber verejný obstarávateľ stanovil na základe predchádzajúcej spotreby elektrickej energie na jednotlivých odberných miestach. Predpokladaný odber elektrickej energie vyžaduje verejný obstarávateľ prekročiť alebo nedočerpať bez uplatnenia cenovej prirážky. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 súťažných podkladov

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ týmto informuje, že všetky povinne zverejňované dokumenty vrátane súťažných podkladov a vysvetlení zverejní v súlade s § 64 ods. 4 zákona o verejnom obstarávaní v systéme ERANET na URL adrese: https://emem.eranet.sk/#/tenders v rámci zobrazenia detailu predmetného verejného obstarávania (priamy link: http://emem.eranet.sk/#/tenderPublicDetails/125) 2. Verejný obstarávateľ záujemcom odporúča, aby si súťažné podklady stiahli až po registrovaní sa do systému. Pri zverejnení doplňujúcich informácií a vysvetlení súťažných podkladov budú títo záujemcovia informovaní. O záujemcoch, ktorí si prevezmú súťažné podklady bez registrácie verejný obstarávateľ nemá evidenciu - o zverejnení doplňujúcich informácií a vysvetlení súťažných podkladov nebudú informovaní. 3. Pre potreby elektronickej komunikácie je každý záujemca/uchádzač povinný zaregistrovať sa do systému ERANET na URL: https://emem.eranet.sk. Uchádzač je oprávnený predložiť ponuku až po zaregistrovaní a prihlásení sa do systému ERANET. Registrácia do systému ERANET je bezplatná. Podmienky a pravidlá používania systému ERANET sú uvedené na: https://fnnitra.eranet.sk v časti PODMIENKY a MANUÁL. Minimálne technické požiadavky na používanie informačného systému ERANET: OS: MS Win 7 a vyššie, Android, iOS7, Linux; Aktuálne verzie prehliadačov: IE 10 a vyššie, MS Edge, Firefox 30.0 a vyššie, Chrome 35 a vyššie; Ďalšie požiadavky: prístup na Internet, zapnutý JavaScript, zapnuté Cookies. 4. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom priebežne sledovať profil verejného obstarávateľa a zákazku v systéme ERANET, na ktorom bude verejný obstarávateľ uverejňovať všetky dôležité informácie a dokumenty v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní v rámci tohto verejného obstarávania. 5. Ak uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti prostredníctvom JED v časti IV JED môže vyplniť len oddiel: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely častí IV JED. 6. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií, ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 7. V prípade, ak nedošlo k predloženiu dokladov preukazujúcich splnenie podmienok účasti skôr podľa § 55 ods.1 ZVO, VO bude po vyhodnotení ponúk vyhodnocovať podmienky účasti stanovené v tomto oznámení u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. 8. Verejný obstarávateľ v súlade s § 66 ods. 7 písm. b) ZVO rozhodol, že vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky a vyhodnotenia splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk.