Vyhlásené obstarávanie

Odber a zhodnotenie biologicko-rozložiteľného odpadu (BRO) a odber odpadu s názvom zemina a kamenivo pre EKO - podnik VPS


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
EKO - podnik verejnoprospešných služieb
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
40 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90500000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
24. Apríl 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Máj 2023
Dátum otvárania ponúk:
4. Máj 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

Predmetom zadania zákazky je je odber a zhodnotenie biologicko-rozložiteľného odpadu a odber odpadu s názvom zemina a kamenivo v zariadení na zhodnocovanie odpadov.. Odber a zhodnotenie biologicko - rozložiteľného odpadu (BRO) odpadu kompostovaním/recyklovaním - katalógové číslo 20 02 01 v objeme 1300t, 20 02 02 - zemina a kamenivo cca 10t.

Doplňujúce informácie

Osobitné podmienky zadávania zákazky - Verejný obstarávateľ požaduje, aby úspešný uchádzač pred uzavretím zmluvy splnil osobitné podmienky zadávania zákazky a to predložením nasledovných dokladov do 5 dní od doručenia výsledku vyhodnotenia ponúk: -predloží originál alebo úradne osvedčenú kópiu súhlasu vydaného Okresným úradom životného prostredia podľa § 97 ods. 1 písm. c) alebo h) zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov na prevádzkovanie zariadenia na zhodnotenie odpadov alebo zhodnocovanie odpadov - činnosťami R3, prípadne doklad preukazujúci oprávnenie spracovávať odpad vydaný príslušným organom. -predloží verejnému obstarávateľovi originál alebo kópiu dokladu o registrácii úspešného uchádzača podľa § 98 zákona č. 79/2015 Z.z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, u vecne a miestne príslušného orgánu štátnej správy odpadového hospodárstva, a to na nakladanie s požadovanými druhmi odpadov. ------------------------------ - Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý nespĺňa podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) alebo ak u neho existuje dôvod na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. f).