Vyhlásené obstarávanie

Ružomberok, PK, b.č. 44 a 40 chodby a učebne v b.č. 40 - oprava soc.zariadení a oprava rozvodov vody, odpadu a elektriny


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
46 857,22
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45453100-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. Jún 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Júl 2023
Dátum otvárania ponúk:
14. Júl 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je oprava sociálnych zariadení a rozvodov vody, odpadu a elektriny v budovách č. 44 a 40 v objekte Považských kasární v Ružomberku. Nutné je opraviť: vybúrať pôvodné priečky a vymurovať nové, vymeniť staré rozvody vody, odpadu a elektriny za nové a taktiež zmena dispozície týchto rozvodov, vymeniť a namontovať nové okná, dvere, vypínače, sanitu, dlažbu, obklady, termostatické ventily na radiátory, vymeniť zábradlia na schodisku a obložiť schodisko. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený vo Výzve na predkladanie ponúk č. SEMaI-789-8/2023 zo dňa 27.06.2023 a jej prílohách, ktoré sú zverejnené v profile verejného obstarávateľa.. Predmetom zákazky je oprava sociálnych zariadení a rozvodov vody, odpadu a elektriny v budovách č. 44 a 40 v objekte Považských kasární v Ružomberku. Špecifikácia požadovaných prác: - búracie práce priečky, - demontáž, dodávka a montáž potrubia, - demontáž, dodávka a montáž sanity, - dodávka a montáž podhľadov, - dodávka a montáž sprchových kútov, - demontáž, dodávka a montáž okien vrátane parapiet, - demontáž, dodávka a montáž dverí vrátane zárubní, - demontáž, dodávka a montáž elektroinštalačného materiálu, - demontáž, dodávka a montáž povrchov schodiska a zábradlie, - demontáž, dodávka a montáž svietidiel, - otlčenie vnútorných omietok, - sanácia muriva, - penetrácia stien a maľovanie, - elektroinštalačné práce, - oprava komína spolu dodávkou materiálu, - dodávka a hydroizolácia kúpeľne, - odstrániť koróziu, prebrúsiť povrch radiátorov a namontovať termostatické ventily, - dodávka a výmena rozvodov vody a kanalizácie, - nakladanie, odvoz a likvidácia odpadu na skládku. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený vo Výzve na predkladanie ponúk č. SEMaI-789-8/2023 zo dňa 27.06.2023 a jej prílohách, ktoré sú zverejnené v profile verejného obstarávateľa.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ bude pri komunikácií s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať podľa § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO. Pravidla pre doručovanie: zásielka sa považuje za doručenú v okamihu jej odoslania v systéme EVO a to v súlade s funkcionalitou systému. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom zúčastniť sa obhliadky staveniska. Bližšie informácie o konkrétnom termíne a mieste konania sú uvedené vo Výzve č. SEMaI-306-4/2022 zo dňa 20.02.2023. Predložením ponuky uchádzač súhlasí s návrhom Zmluvy o dielo. Výsledkom verejného obstarávania bude uzatvorenie Zmluvy o dielo s úspešným uchádzačom. Toto verejné obstarávanie je zeleným verejným obstarávaním a nie je sociálnym verejným obstarávaním.