Vyhlásené obstarávanie

Zvyšovanie energetickej efektívnosti zateplením prevádzkových stavieb spoločnosti GRD s.r.o.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
GRD, s.r.o.
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
297 379,37
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45321000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. Júl 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
18. August 2014
Dátum otvárania ponúk:
18. August 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ponuky časť "Ostatné" budú otvárané o 13,00 hod. dňa 19.8.2014 v kancelárii spol. KOODIS spol. s r.o., P. Pázmánya č.49/3 Šaľa bez účasti uchádzačov. Otváranie časti ponúk, označených ako "Kritériá" vykoná komisia na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Oznámenie bude zaslané minimálne 5 pracovných dní pred dňom otvárania.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 70 % % Cena bez DPH
  • 30 % % Lehota realizácie

Opis obstarávania

V rámci zvyšovania energetickej efektívnosti prevádzkových stavieb sa bude realizovať zateplenie strechy prevádzkových stavieb tepelnoizolačnými panelmi, zateplenie obvodových stien a sokla, výmena okien, dvier a vrát, výmena klampiarskych prvkov a úprava podlahy. Výkaz výmer a projekt je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady si záujemcovia vyžiadajú písomnou žiadosťou doručenou na adresu KOODIS spol. s r.o. Pázmánya č.49/3, 927 01 Šaľa, faxom na čísle: 0317704193, resp. emailom na adrese: koodis.sala@koodis.sk. Žiadosť musí obsahovať kompletné identifikačné údaje žiadateľa (názov, adresa sídla, adresa doručovania v prípade, že je iná ako adresa sídla) a uvedený predmet žiadosti. Po doručení kompletnej žiadosti budú súťažné podklady záujemcovi zaslané na jeho emailovú adresu, alebo si ich môže prevziať osobne v kancelárii spol. KOODIS spol. s r.o.. Súťažné podklady budú poskytnuté v digitálnej forme. V prípade skupiny dodávateľov predložia vystavenú plnú moc pre jedného z členov skupiny, ktorý bude oprávnený prijímať pokyny za všetkých členov skupiny a konať v mene všetkých členov skupiny, podpísanú všetkými členmi skupiny alebo / osobami oprávnenými konať v danej veci za každého člena skupiny. Ponuku záujemca doručí v zalepenej obálke s označením VEREJNÁ SÚŤAŽ NEOTVÁRAŤ - Zvyšovanie energetickej efektívnosti zateplením prevádzkových stavieb spoločnosti GRD s.r.o., poštou, kuriérnou službou, alebo osobne na adresu KOODIS spol. s r.o., P. Pázmánya č.49/3, 927 01 Šaľa. Na obale musí byť uvedené obchodné meno a sídlo záujemcu, resp. skupiny uchádzačov. V obálke s ponukou musia byť vložené dve samostatné obálky, pričom jedna bude označená ako "Ostatné", v ktorej budú uzavreté všetky doklady preukazujúce splnenie podmienky účasti a druhá uzavretá obálka s názvom "Kritériá", v ktorej bude návrh na plnenie kritérií - ponuková cena. Okrem predloženia ponuky v písomnej podobe je potrebné, aby uchádzač predložil ponuku i v elektronickej podobe na CD/DVD nosiči tak, že vytvorí zo zdrojových dokumentov jeden súbor vo formáte .pdf v strojovo čitateľnom tvare. Uvedený CD/DVD nosič bude založený do časti "Kritériá". Osoba podľa § 7 ods. 2 a) si vyhradzuje právo zrušiť túto súťaž, alebo neprijať ani jednu z predložených ponúk, ak sa podstatne zmenia okolnosti za ktorých bola súťaž zverejnená, alebo ak nastane niektorá z okolností uvedených v § 46, zákona NR SR č. 25/2006 Z. z. v znení neskorších zmien a doplnkov. Úspešný uchádzač je povinný strpieť výkon finančnej a vecnej kontroly a poskytnúť súčinnosť pri nej poskytovateľovi NFP.