Vyhlásené obstarávanie

Zavedenie efektívnych opatrení na dosiahnutie zlepšenia energetickej hospodárnosti výrobných objektov a zvýšenie energetickej efektívnosti v spoločnosti QUERCUS, s.r.o.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
QUERCUS, s.r.o.
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
435 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45321000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Jún 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Júl 2014
Dátum otvárania ponúk:
11. Júl 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 70 % Cena
  • 30 % Lehota výstavby

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce súvisiace so zateplením obvodového plášťa objektov verejného obstarávateľa prostredníctvom izolačných systémov, vnútorným zateplením strešnej konštrukcie, výmenou otvorových konštrukcií - okien a brán a sanačnými prácami zemné a dokončovacie práce. Zateplenie obvodového plášťa - Zateplenie obvodového plášťa objektov je na základe tepelno-technického posúdenia odporúčané vykonať tepelnoizolačným systémom prostredníctvom dosiek z minerálnej vlny (Nobasil) a prefabrikovaných stenových sendvičových panelov, čím bude docielené zlepšenie tepelnoizolačných vlastností obvodových stien a budú splnené požiadavky STN 73 0540-2 na veľkosť súčiniteľa prechodu tepla konštrukciou. Pre dosiahnutie požadovanej hodnoty tepelného odporu je treba vonkajšie konštrukcie zatepliť vrstvou tepelnej izolácie min. hr.50 mm, vrátane líšt rohov, soklových líšt a tmelenia. Vonkajšia omietka sa navrhuje silikónová s výstužnou sieťkou. Zateplenie strešných konštrukcií - Pre dosiahnutie požadovanej hodnoty tepelného odporu sa navrhuje strešnú konštrukciu zatepliť vrstvou tepelnej izolácie z minerálnych vlákien. Pre dosiahnutie doporučenej hodnoty súčiniteľa prestupu tepla je treba túto konštrukciu zatepliť tepelnou izoláciou z minerálnej vlny o hrúbke min.120 mm, vrátane fólie, ochrannej textílie a podkladovej fólie.

Doplňujúce informácie

Požiadať o súťažné podklady je možné na e-mailovej adrese: veronika.mihalova@ppla.sk (odporúčaný spôsob) alebo na adrese: PPLA, s.r.o., Pohraničníkov 56, 851 10 Bratislava. V prípade doručenia žiadosti elektronicky, nie je nutné žiadosť zasielať aj poštou.