Vyhlásené obstarávanie

Protipožiarna a protipovodňová vodná nádrž Hliník - Rečice


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Komposesorát pozemkové spoločenstvo
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
234 978,86
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. August 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
11. September 2015
Dátum otvárania ponúk:
11. September 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miesto : Otváranie časti ponuky označené ako Ostatné bude na adrese Športová 198, 951 45 Horné Lefantovce. Osoby oprávnené zúčastniť sa na otváraní ponúk : Otváranie časti ponúk označených ako "Ostatné" je neverejné. Otváranie častí ponúk, označených ako "Kritériá" vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené; medzi odoslaním oznámenia a otváraním častí ponúk, označených ako "Kritériá", musí byť aspoň päť pracovných dní. Verejný obstarávateľ je povinný umožniť účasť na otváraní častí ponúk, označených ako "Kritériá" všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Protipožiarna a protipovodňová vodná nádrž bude zadržiavať zrážkové vody počas topenia snehu a nadmerných dažďových zrážok stekajúcich z okolitých svahov do toku a následne bude slúžiť ako akumulácia vody na účely pred požiarmi. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1.Verejný obstarávateľ neposkytuje zálohy ani preddavky. Financovanie sa bude vykonávať formou bezhotovostného platobného styku na základe vystavenej faktúry . 2.Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, aby si vyžiadali súťažné podklady aj v prípade ich získania inou formou ako na základe žiadosti o ich poskytnutie zaslanej verejnému obstarávateľovi, aby mohol poznať identifikačné údaje , resp.kontaktné údaje záujemcov a vedel zabezpečiť prípadné doručenie vysvetlení, zmien , resp. doplnení iných informácií, ktoré by mohli mať vplyv na vypracovanie kvalifikovanej ponuky. 3. Predmet zmluvy je spolufinancovaný formou nenávratného finančného príspevku ( ďalej NFP ), preto je dodávateľ povinný umožniť oprávneným kontrolným zamestnancom vykonať vecnú kontrolu a kontrolu dokumentov v súvislosti s realizáciou projektu vo vzťahu k predmetu obstarávania počas trvania realizácie projektu a po dobu určenú riadiacim orgánom aj po skončení realizácie projektu. Zmluva medzi víťazným uchádzačom a kupujúcim nadobúda platnosť dňom podpisu oboma zmluvnými stranami a účinnosť až dňom účinnosti Zmluvy o poskytnutí NFP medzi Kupujúcim (prijímateľom pomoci) a Poskytovateľom pomoci ( NFP ) na predmet zmluvy. V prípade neschválenia žiadosti o NFP respektíve nenadobudnutí účinnosti Zmluvy o poskytnutí NFP, stráca táto zmluva platnosť. Ďalšie podmienky zmluvy sú súčasťou súťažných podkladov . 4. Interval trvania zmluvy je informatívny, bližšie určenie bude na základe podpísanej zmluvy o NFP. 5. Súťažné podklady sa budú poskytovať na základe písomnej žiadosti o vydanie súťažných podkladov. Súťažné podklady si možno vyžiadať mailom, poštou alebo osobne na adrese, Športová 198, 951 45 Horné Lefantovce, v pracovných dňoch v čase od 8:00 do 14:00 h. 6. Splnenie podmienky účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača alebo záujemcu, pričom doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi a obstarávateľovi úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 v čase a spôsobom určeným verejným obstarávateľom a obstarávateľom.