Vyhlásené obstarávanie

Gymnázium A. Kmeťa B. Štiavnica – rekonštrukcia objektu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Banskobystrický samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
445 168,40
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214220-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. Február 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Marec 2015
Dátum otvárania ponúk:
18. Marec 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie obálok s ponukami - časť ponuky "Ostatné" sa uskutoční na adrese: Úrad Banskobystrického samosprávneho kraja, Nám. SNP č. 23, Banská Bystrica, II. posch. č. dverí 306 bez účasti uchádzačov. Otváranie častí ponúk, označených ako "Kritériá" vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Medzi odoslaním oznámenia a otváraním častí ponúk, označených ako "Kritériá", bude aspoň päť pracovných dní.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je oprava objektu školskej budovy, ktorá rieši prinavrátenie objektu k svojmu pôvodnému účelu. S tým súvisia opravy, resp. výmeny stavebne nevyhovujúcich konštrukcií a stavebné úpravy jestvujúcich priestorov objektu školy. Súčasťou projektu je aj návrh opravy časti strechy (východná časť objektu), ktorá je v havarijnom stave. Presnú špecifikáciu predmetu zákazky tvorí projektová dokumentácia a výkaz výmer, ktoré sú prílohou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Suťažné podklady si záujemca vyžiada zaslaním žiadosti na e-mailovú adresu: lubomir.gonsenica@bbsk.sk. Elektronicky podaná žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov nemusí byť potvrdená písomne. Súťažné podklady budú záujemcom poskytnuté elektronicky. Verejný obstarávateľ uprednostňuje elektronickú komunikáciu. 2. Podľa § 32 ods. 11 splnenie podmienok účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača alebo záujemcu, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 v čase a spôsobom, určeným verejným obstarávateľom. 3. Navrhovaná zmluvná cena za dielo musí byť stanovená ocenením predloženého výkazu výmer bezo zbytku, podľa § 3 zákona NR SR č. 18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov, s dodržaním názvu položky a poradia podľa poskytnutého výkazu výmer. 4. Ak je v predkladaných dokladoch uvedená iná mena ako EUR, prepočet na EUR vykoná uchádzač. Prevod v prípade inej meny kurzom ECB, vždy k 31.12. príslušného roka, za ktorý sa daný finančný údaj vyžaduje. Prepočet vykoná uchádzač tak, že k sume v pôvodnej mene sa uvedie suma v EUR a platný kurz. Prevod z SKK konverzným kurzom 30,126 SKK/EUR. 5. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje možnosť zrušenia použitého postupu zadávania zákazky v zmysle § 46 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní v znení neskorších predpisov, 6. Podľa §18a zákona o verejnom obstarávaní uchádzač predkladá verejnému obstarávateľovi dokumenty na pamäťovom médiu, pričom ak ide o dokumenty, ktoré sú podpísané alebo obsahujú odtlačok pečiatky, predkladajú sa v elektronickej podobe s uvedením mena a priezviska osôb, ktoré dokumenty podpísali a dátumu podpisu, bez uvedenia podpisu týchto osôb a odtlačku pečiatky.