Vyhlásené obstarávanie

Dodávka prenosného batériového spektrálneho analyzátora s GPS prijímačom a s predzosilňovačom, vrátane dokladu o výrobnej kalibrácii zariadenia a zaškolenia obsluhy v slovenskom alebo českom jazyku


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Výskumný ústav spojov, n.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
31 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38300000-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Apríl 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Máj 2015
Dátum otvárania ponúk:
11. Máj 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 90 % % Cena v eurách bez DPH za dodanie celého predmetu zákazky
  • 10 % % doba záručného servisu (uvedená v rokoch).

Opis obstarávania

Nákup meracieho systému, ktorý obsahuje prenosný batériový spektrálny analyzátor, trojosové izotropné antény na meranie intenzity elektrickej zložky elektromagnetického poľa s interným prepínačom osí a predlžovací vysokofrekvenčný kábel na prepojenie spektrálneho analyzátora a antény. Presnú špecifikáciu predmetu obstarávania nájdete v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady (ďalej len "SP") budú poskytnuté na základe žiadosti o vydanie súťažných podkladov doručenej osobne alebo zaslanej poštou alebo elektronicky. Ak sa SP budú zasielať elektronicky žiadame záujemcov, aby potvrdili prevzatie SP. Spôsob prevzatia SP osobne: v pracovných dňoch v čase od 08:00 do 11:00 na vyššie uvedenej adrese v kancelárii Ing. Lopatkovej, na základe žiadosti o vydanie SP. Spôsob poskytnutia SP uvedie záujemca vo svojej žiadosti. V žiadosti súčasne uvedie kontaktnú adresu, kontaktnú osobu a kontaktnú elektronickú adresu. Žiadosť o vysvetlenie musí záujemca doručiť kontaktnej osobe na kontaktné miesto písomne najneskôr šesť pracovných dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ na svojom profile, zriadenom Úradom pre verejné obstarávanie zverejní nie len Súťažné podklady, ale aj všetky prípadné otázky a odpovede na vysvetlenia, ktoré budú doručené verejnému obstarávateľovi v súlade s §100 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní a do stanoveného termínu. Prípadné odpovede na vysvetlenia verejný obstarávateľ oznámi všetkým zainteresovaným záujemcom bezodkladne, najneskôr do piatich pracovných dní od doručenia žiadosti o vysvetlenie za predpokladu, že o ne požiadal v lehote určenej vyššie. V prípade nevyžiadania si súťažných podkladov, verejný obstarávateľ nemôže zaručiť v prípade potreby inštitút vysvetľovania.