Vyhlásené obstarávanie

Dodávka plynu a elektrickej energie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Základná škola s materskou školou Vavrinca Benedikta Nedožery - Brezany
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
183 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09123000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Október 2023
Dátum otvárania ponúk:
24. Október 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk komisiou bude v zmysle § 52 ods. 2 ZVO verejné. Otváranie ponúk komisiou bude v zmysle § 52 ods. 2 ZVO verejné. Možnosť účasti na otváraní ponúk bude pre uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a otváranie bude realizované výlučne elektronicky prostredníctvom systému IS EVO.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Dodávka zemného plynu a elektrickej energie na 24 mesiacov. Predmet zakazky tvori dodavka zemneho plynu, skoordinovanie a zabezpecenie prepravy a distribucie plynu, resp. poskytovanie systemovych sluzieb v kvalite garantovanej technickymi podmienkami prevadzkovatela distribucnej sustavy vratane prevzatia zodpovednosti za odchylku v trvani 24 mesiacov (od 01.01.2024 do 31.12.2025) pre verejneho obstaravatela na zaklade podmienok stanovenych v tychto doplnujucich informaciach k Vyzve v tarifnych pasmach a predpokladanych mnozstvach podla prilohy Odberné miesta. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je dodávka elektrickej energie na 24 mesiacov, a to od 01.01.2024 do 31.12.2025 do odberných miest špecifikovaných odberateľom v Prilohe odberné miesta, vrátane zodpovednosti za odchýlku odberateľa a zabezpečiť u prevádzkovateľa distribučnej sústavy pre odberateľa distribúciu elektrickej energie. Dodávka elektrickej energie vrátane distribučných služieb musí zodpovedať technickým podmienkam a prevádzkovému poriadku prevádzkovateľa distribučnej sústavy (ďalej len PDS) a musí byť v súlade s platnými právnymi predpismi SR (najmä zákon č. 251/2012 Z.z. o energetike, vyhláška ÚRSO č.423/2013, ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška ÚRSO č. 24/2013 Z.z., Nariadenie vlády č.211/2010, ktorým sa dopĺňa Nariadenie vlády č. 317/2007 Z.z.) Zabezpečenie distribúcie elektriny do odberného miesta Objednávateľa vrátane súvisiacich služieb a prevziať za Objednávateľa zodpovednosť za odchýlku, za podmienok a v kvalite zodpovedajúcej všeobecným právnym predpisom a technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ nevyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky. 2. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami, postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu verejného obstarávania.Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 3. Verejný obstarávateľ bude uplatňovať opatrenia upravené v § 10 ods. 4 ZVO a súvisiacich ustanoveniach ZVO voči hospodárskym subjektom z tretích štátov, na základe ustanovení nariadenia vlády. 4. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ak bude naplnená niektorá z podmienok uvedených v § 11 ods. 1 ZVO. 5. Verejný obstarávateľ vyhodnotí splnenie podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk v súlade s § 112 ods. 7 písm. b) ZVO. 6. Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zeleným obstarávaním ani obstarávaním inovácií, a nie je ani zamerané na sociálne aspekty.