Vyhlásené obstarávanie

SVD G-N st. Gabčíkovo, Výroba provizórneho hradenia vtokov PLK Gabčíkovo


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
VODOHOSPODÁRSKA VÝSTAVBA, ŠTÁTNY PODNIK
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
516 423,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
44212383-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
9. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
18. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
18. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváraním ponúk predložených elektronickou formou / elektronickým spôsobom prostredníctvom funkcionality IS EVO sa rozumie ich sprístupnenie. Obstarávateľ on-line sprístupní ponuky prostredníctvom funkcionality IS EVO, a to všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti týkajúca sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Podmienka účasti týkajúca sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní predložiť zoznam dodávok tovarov za predchádzajúce tri (3) roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Bližšie informácie k podmienkam účasti sú uvedené v súťažných podkladoch v Kapitole A.2 Podmienky účasti.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti týkajúca sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. d) v spojení s § 35 zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Podmienka účasti týkajúca sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. d) v spojení s § 35 zákona o verejnom obstarávaní opisom technického vybavenia, študijných a výskumných zariadení a opatrení použitých uchádzačom alebo záujemcom na zabezpečenie kvality. Bližšie informácie k podmienkam účasti sú uvedené v súťažných podkladoch v Kapitole A.2 Podmienky účasti.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena, t.j. najnižšia celková cena za dodanie predmetu zákazky, vypočítaná a vyjadrená v EUR bez DPH, zaokrúhlená na dve (2) desatinné miesta.

Výsledky

SVD G-N st. Gabčíkovo, Výroba provizórneho hradenia vtokov PLK Gabčíkovo

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výroba 5-dielnej sady provizórneho hradenia vtokov Plavebných komôr SVD Gabčíkovo, stupeň Gabčíkovo v zmysle projektovej dokumentácie v rozsahu: -spracovanie výrobnej dokumentácie, spracovanie technologického postupu výroby s NDT skúškami (kontrolno-skúšobný plán), - výroba 5 dielov provizórneho hradenia (1 sada), - vykonanie individuálnych a funkčných skúšok hradenia na vtokovom objekte. Osadiť na pozíciu vtokov na stavbe, - vypracovanie dokumentácie skutočného vyhotovenia. Vtokový objekt plavebných komôr tvorí 8 samostatných vtokov. Segmenty provizórneho hradenia musia byť vyrobené tak, aby ich bolo možné osadiť na ktorýkoľvek vtok plavebných komôr. Oceľovú konštrukciu sa požaduje vyrobiť a zmontovať podľa STN EN 1090-2. Trieda zhotovenia EXC2 (podľa normy STN EN 1993-1-1). Popis existujúceho stavu: na stavbe sú vyrobené tri 5-dielne sady provizórnych hradení vrátane traverzy, navádzacích konštrukcií a stojanov pre provizórne hradenia. Na vtokových objektoch sú zabudované vodiace drážky, do ktorých sa segmenty provizórnych hradení osádzajú. Bližšie informácie k opisu predmetu zákazky sú v súťažných podkladoch v Kapitole B.1 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1. V súlade s ust. § 66 ods. 7 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní, obstarávateľ (prostredníctvom zriadenej komisie) vyhodnotí ponuky z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky podľa § 53 zákona o verejnom obstarávaní a vyhodnotí splnenie podmienok účasti podľa § 40 zákona o verejnom obstarávaní po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk, a to u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk umiestnil na prvom mieste v poradí. 2. Obstarávateľ upozorňuje, že časť dokumentov uverejňuje podľa § 43 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní a časť dokumentov sprístupňuje podľa § 43 ods. 4 zákona o verejnom obstarávaní. V rámci komunikácie so záujemcami alebo uchádzačmi si obstarávateľ vyhradzuje právo aplikovať na časť súťažných podkladov ustanovenie § 20 ods. 9 zákona o verejnom obstarávaní. Podrobnejšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 3. Všetky náklady a výdavky, ktoré vznikajú záujemcovi alebo uchádzačovi v súvislosti s jeho účasťou v tejto verejnej súťaži, znáša záujemca alebo uchádzač v celom rozsahu, bez akýchkoľvek nárokov peňažnej a/alebo nepeňažnej povahy voči obstarávateľovi, bez ohľadu na výsledok verejnej súťaže. 4. Obstarávateľ je oprávnený vo výnimočných prípadoch doplniť informácie potrebné na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti, pričom takéto doplnenie preukázateľne oznámi (prostredníctvom príslušnej funkcionality IS EVO a zverejnením v profile obstarávateľa na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie) súčasne všetkým známym záujemcom najneskôr šesť (6) kalendárnych dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. 5. Úspešný uchádzač bude povinný predložiť v rámci poskytnutia riadnej súčinnosti potrebnej na uzatvorenie zmluvy dokumenty podľa Kapitoly A.1 Pokyny pre uchádzačov, ods. 27. bod 27.7 súťažných podkladov. 6. Ďalšie podmienky obstarávateľa sú uvedené v súťažných podkladoch.