Vyhlásené obstarávanie

Prepravná plošina FLATRACK


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
780 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34514700-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
31. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
27. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
27. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ministerstvo obrany, Za kasárňou 3, 831 03 Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

2. Podmienky účasti finančného a ekonomického postavenia 2.1. Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzačov finančné a ekonomické postavenie v každej časti zákazky preukázať predložením nasledovných dokladov: 2.2. podľa § 33 ods. 1 písm. a) ZVO vyjadrením banky, pobočky zahraničnej banky alebo zahraničnej banky, v ktorých má uchádzač otvorený účet. 2.2.1. Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom: uchádzač vyjadrením banky, pobočky zahraničnej banky alebo zahraničnej banky musí preukázať jeho schopnosť plniť si finančné záväzky za obdobie posledných troch kalendárnych rokov (resp. za roky, ktoré sú dostupné v závislosti od jeho vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti); skutočnosť, že v určenom období nebol v nepovolenom debete; v prípade splácania úveru dodržuje splátkový kalendár a nemá blokáciu účtu v súvislosti s exekučným konaním. K vyjadreniu banky sa požaduje predložiť aj čestné vyhlásenie uchádzača, že má účty len v banke/bankách, od ktorých predložil vyjadrenie. Uvedené doklady nesmú byť staršie ako tri mesiace ku dňu predkladania ponuky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

1. Podmienky účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti 3.1. Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzačov technickú alebo odbornú spôsobilosť preukázať v každej časti zákazky predložením nasledovných dokladov: 2.2. podľa § 34 ods. 1 písm. m) bod 1. ZVO, ak ide o tovar, ktorý a má dodať, opismi a fotografiami. 3.2.1. Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom: uchádzač predloží opis a fotografie ponúkaného tovaru, ktorý je predmetom zákazky. V opise ponúkaného tovaru k názvu tovaru uchádzač uvedie obchodné označenie tovaru, technické parametre a vlastnosti tovaru a ďalšie informácie o ponúkanom tovare v takom rozsahu, aby bolo možné jednoznačne posúdiť splnenie všetkých požiadaviek verejného obstarávateľa na predmet zákazky. Každý opis a fotografia musia byť jednoznačne priradené k príslušnej požiadavke na predmet zákazky tak, že budú označené poradovým číslom a názvom požiadavky. Opis ponúkaného tovaru musí byť v súlade s požiadavkami uvedenými v oddiele B.2 „Opis predmetu zákazky“ týchto súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ponuky uchádzačov sa budú vyhodnocovať na základe najnižšej ceny v súlade s § 44 ods. 3 písm. c) ZVO. Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena t. j. cena celkom za predmet zákazky uvedená v EUR s DPH zaokrúhlená na 2 desatinné miesta.

Opis obstarávania

12 ks prepravnej plošiny FLATRACK s príslušenstvom a 12 súprav náhradných dielov 1:1

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.