Vyhlásené obstarávanie

POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Žilinský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
12 936 392,06
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Užšia súťaž
Dátum vyhlásenia:
30. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
Dátum neuvedený
Dátum otvárania ponúk:
Dátum neuvedený
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Rozdelenie na časti:
Áno
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS
Popis:
Kategória č. 1: Chlieb a pečivo Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodanie bežne dostupného tovaru, rozdeleného do príslušných kategórií, ktorým sú „Potraviny“ v rozsahu CPV kódov uvedených v bode 3.3. súťažných podkladov, vrátane dodania do miesta plnenia (podľa bodu 1 súťažných podkladov) a poskytnutia všetkých súvisiacich služieb spojených s plnením. Povaha predpokladaných nákupov v rámci dynamického nákupného systému a ďalšie informácie k predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov Príloha č. 1 – Informatívny Opis predmetu zákazky k výzve vyhlasovanej v rámci zriadeného DNS a Príloha č. 2 – Informatívny návrh Rámcovej dohody používanej v rámci zriadeného DNS.

Názov:
POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS
Popis:
Kategória č. 2: Rôzne potraviny Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodanie bežne dostupného tovaru, rozdeleného do príslušných kategórií, ktorým sú „Potraviny“ v rozsahu CPV kódov uvedených v bode 3.3. súťažných podkladov, vrátane dodania do miesta plnenia (podľa bodu 1 súťažných podkladov) a poskytnutia všetkých súvisiacich služieb spojených s plnením. Povaha predpokladaných nákupov v rámci dynamického nákupného systému a ďalšie informácie k predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov Príloha č. 1 – Informatívny Opis predmetu zákazky k výzve vyhlasovanej v rámci zriadeného DNS a Príloha č. 2 – Informatívny návrh Rámcovej dohody používanej v rámci zriadeného DNS.

Názov:
POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS
Popis:
Kategória č. 3: Mäso hovädzie a bravčové čerstvé Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodanie bežne dostupného tovaru, rozdeleného do príslušných kategórií, ktorým sú „Potraviny“ v rozsahu CPV kódov uvedených v bode 3.3. súťažných podkladov, vrátane dodania do miesta plnenia (podľa bodu 1 súťažných podkladov) a poskytnutia všetkých súvisiacich služieb spojených s plnením. Povaha predpokladaných nákupov v rámci dynamického nákupného systému a ďalšie informácie k predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov Príloha č. 1 – Informatívny Opis predmetu zákazky k výzve vyhlasovanej v rámci zriadeného DNS a Príloha č. 2 – Informatívny návrh Rámcovej dohody používanej v rámci zriadeného DNS.

Názov:
POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS
Popis:
Kategória č. 4: Chladená hydina Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodanie bežne dostupného tovaru, rozdeleného do príslušných kategórií, ktorým sú „Potraviny“ v rozsahu CPV kódov uvedených v bode 3.3. súťažných podkladov, vrátane dodania do miesta plnenia (podľa bodu 1 súťažných podkladov) a poskytnutia všetkých súvisiacich služieb spojených s plnením. Povaha predpokladaných nákupov v rámci dynamického nákupného systému a ďalšie informácie k predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov Príloha č. 1 – Informatívny Opis predmetu zákazky k výzve vyhlasovanej v rámci zriadeného DNS a Príloha č. 2 – Informatívny návrh Rámcovej dohody používanej v rámci zriadeného DNS.

Názov:
POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS
Popis:
Kategória č. 5: Mäsové výrobky Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodanie bežne dostupného tovaru, rozdeleného do príslušných kategórií, ktorým sú „Potraviny“ v rozsahu CPV kódov uvedených v bode 3.3. súťažných podkladov, vrátane dodania do miesta plnenia (podľa bodu 1 súťažných podkladov) a poskytnutia všetkých súvisiacich služieb spojených s plnením. Povaha predpokladaných nákupov v rámci dynamického nákupného systému a ďalšie informácie k predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov Príloha č. 1 – Informatívny Opis predmetu zákazky k výzve vyhlasovanej v rámci zriadeného DNS a Príloha č. 2 – Informatívny návrh Rámcovej dohody používanej v rámci zriadeného DNS.

Názov:
POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS
Popis:
Kategória č. 6: Mäsové výrobky hydinové Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodanie bežne dostupného tovaru, rozdeleného do príslušných kategórií, ktorým sú „Potraviny“ v rozsahu CPV kódov uvedených v bode 3.3. súťažných podkladov, vrátane dodania do miesta plnenia (podľa bodu 1 súťažných podkladov) a poskytnutia všetkých súvisiacich služieb spojených s plnením. Povaha predpokladaných nákupov v rámci dynamického nákupného systému a ďalšie informácie k predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov Príloha č. 1 – Informatívny Opis predmetu zákazky k výzve vyhlasovanej v rámci zriadeného DNS a Príloha č. 2 – Informatívny návrh Rámcovej dohody používanej v rámci zriadeného DNS.

Názov:
POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS
Popis:
Kategória č. 7: Mrazená hydina, držky a ryby Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodanie bežne dostupného tovaru, rozdeleného do príslušných kategórií, ktorým sú „Potraviny“ v rozsahu CPV kódov uvedených v bode 3.3. súťažných podkladov, vrátane dodania do miesta plnenia (podľa bodu 1 súťažných podkladov) a poskytnutia všetkých súvisiacich služieb spojených s plnením. Povaha predpokladaných nákupov v rámci dynamického nákupného systému a ďalšie informácie k predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov Príloha č. 1 – Informatívny Opis predmetu zákazky k výzve vyhlasovanej v rámci zriadeného DNS a Príloha č. 2 – Informatívny návrh Rámcovej dohody používanej v rámci zriadeného DNS.

Názov:
POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS
Popis:
Kategória č. 8: Mrazená zelenina a výrobky Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodanie bežne dostupného tovaru, rozdeleného do príslušných kategórií, ktorým sú „Potraviny“ v rozsahu CPV kódov uvedených v bode 3.3. súťažných podkladov, vrátane dodania do miesta plnenia (podľa bodu 1 súťažných podkladov) a poskytnutia všetkých súvisiacich služieb spojených s plnením. Povaha predpokladaných nákupov v rámci dynamického nákupného systému a ďalšie informácie k predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov Príloha č. 1 – Informatívny Opis predmetu zákazky k výzve vyhlasovanej v rámci zriadeného DNS a Príloha č. 2 – Informatívny návrh Rámcovej dohody používanej v rámci zriadeného DNS.

Názov:
POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS
Popis:
Kategória č. 9: Ovocie a zelenina Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodanie bežne dostupného tovaru, rozdeleného do príslušných kategórií, ktorým sú „Potraviny“ v rozsahu CPV kódov uvedených v bode 3.3. súťažných podkladov, vrátane dodania do miesta plnenia (podľa bodu 1 súťažných podkladov) a poskytnutia všetkých súvisiacich služieb spojených s plnením. Povaha predpokladaných nákupov v rámci dynamického nákupného systému a ďalšie informácie k predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov Príloha č. 1 – Informatívny Opis predmetu zákazky k výzve vyhlasovanej v rámci zriadeného DNS a Príloha č. 2 – Informatívny návrh Rámcovej dohody používanej v rámci zriadeného DNS.

Názov:
POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS
Popis:
Kategória č. 10: Mlieko a výrobky Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodanie bežne dostupného tovaru, rozdeleného do príslušných kategórií, ktorým sú „Potraviny“ v rozsahu CPV kódov uvedených v bode 3.3. súťažných podkladov, vrátane dodania do miesta plnenia (podľa bodu 1 súťažných podkladov) a poskytnutia všetkých súvisiacich služieb spojených s plnením. Povaha predpokladaných nákupov v rámci dynamického nákupného systému a ďalšie informácie k predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov Príloha č. 1 – Informatívny Opis predmetu zákazky k výzve vyhlasovanej v rámci zriadeného DNS a Príloha č. 2 – Informatívny návrh Rámcovej dohody používanej v rámci zriadeného DNS.

Názov:
POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS
Popis:
Kategória č. 11: Lahôdky Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodanie bežne dostupného tovaru, rozdeleného do príslušných kategórií, ktorým sú „Potraviny“ v rozsahu CPV kódov uvedených v bode 3.3. súťažných podkladov, vrátane dodania do miesta plnenia (podľa bodu 1 súťažných podkladov) a poskytnutia všetkých súvisiacich služieb spojených s plnením. Povaha predpokladaných nákupov v rámci dynamického nákupného systému a ďalšie informácie k predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov Príloha č. 1 – Informatívny Opis predmetu zákazky k výzve vyhlasovanej v rámci zriadeného DNS a Príloha č. 2 – Informatívny návrh Rámcovej dohody používanej v rámci zriadeného DNS.

Názov:
POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS
Popis:
Kategória č. 12: Vajcia Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodanie bežne dostupného tovaru, rozdeleného do príslušných kategórií, ktorým sú „Potraviny“ v rozsahu CPV kódov uvedených v bode 3.3. súťažných podkladov, vrátane dodania do miesta plnenia (podľa bodu 1 súťažných podkladov) a poskytnutia všetkých súvisiacich služieb spojených s plnením. Povaha predpokladaných nákupov v rámci dynamického nákupného systému a ďalšie informácie k predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov Príloha č. 1 – Informatívny Opis predmetu zákazky k výzve vyhlasovanej v rámci zriadeného DNS a Príloha č. 2 – Informatívny návrh Rámcovej dohody používanej v rámci zriadeného DNS.

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona - certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Uchádzač predloží minimálne: a) platné potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR o schválení/registrácii potravinárskej prevádzkarne uchádzača podľa zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu na činnosť súvisiacu s predmetom zákazky, zvlášť na skladovanie, distribúciu a uvádzanie na trh potravinových výrobkov, resp. výrobkov rýchlo podliehajúcich skaze, resp. obdobného charakteru (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť), prípadne je možné uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň, b) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača, alebo zmluvného partnera uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona - certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Uchádzač predloží minimálne: a) platné potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR o schválení/registrácii potravinárskej prevádzkarne uchádzača podľa zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu na činnosť súvisiacu s predmetom zákazky, zvlášť na skladovanie, distribúciu a uvádzanie na trh potravinových výrobkov, resp. výrobkov rýchlo podliehajúcich skaze, resp. obdobného charakteru (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť), prípadne je možné uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň, b) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača, alebo zmluvného partnera uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona - certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Uchádzač predloží minimálne: a) platné potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR o schválení/registrácii potravinárskej prevádzkarne uchádzača podľa zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu na činnosť súvisiacu s predmetom zákazky, zvlášť na skladovanie, distribúciu a uvádzanie na trh potravinových výrobkov, resp. výrobkov rýchlo podliehajúcich skaze, resp. obdobného charakteru (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť), prípadne je možné uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň, b) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača, alebo zmluvného partnera uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona - certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Uchádzač predloží minimálne: a) platné potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR o schválení/registrácii potravinárskej prevádzkarne uchádzača podľa zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu na činnosť súvisiacu s predmetom zákazky, zvlášť na skladovanie, distribúciu a uvádzanie na trh potravinových výrobkov, resp. výrobkov rýchlo podliehajúcich skaze, resp. obdobného charakteru (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť), prípadne je možné uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň, b) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača, alebo zmluvného partnera uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona - certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Uchádzač predloží minimálne: a) platné potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR o schválení/registrácii potravinárskej prevádzkarne uchádzača podľa zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu na činnosť súvisiacu s predmetom zákazky, zvlášť na skladovanie, distribúciu a uvádzanie na trh potravinových výrobkov, resp. výrobkov rýchlo podliehajúcich skaze, resp. obdobného charakteru (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť), prípadne je možné uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň, b) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača, alebo zmluvného partnera uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona - certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Uchádzač predloží minimálne: a) platné potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR o schválení/registrácii potravinárskej prevádzkarne uchádzača podľa zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu na činnosť súvisiacu s predmetom zákazky, zvlášť na skladovanie, distribúciu a uvádzanie na trh potravinových výrobkov, resp. výrobkov rýchlo podliehajúcich skaze, resp. obdobného charakteru (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť), prípadne je možné uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň, b) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača, alebo zmluvného partnera uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona - certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Uchádzač predloží minimálne: a) platné potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR o schválení/registrácii potravinárskej prevádzkarne uchádzača podľa zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu na činnosť súvisiacu s predmetom zákazky, zvlášť na skladovanie, distribúciu a uvádzanie na trh potravinových výrobkov, resp. výrobkov rýchlo podliehajúcich skaze, resp. obdobného charakteru (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť), prípadne je možné uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň, b) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača, alebo zmluvného partnera uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona - certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Uchádzač predloží minimálne: a) platné potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR o schválení/registrácii potravinárskej prevádzkarne uchádzača podľa zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu na činnosť súvisiacu s predmetom zákazky, zvlášť na skladovanie, distribúciu a uvádzanie na trh potravinových výrobkov, resp. výrobkov rýchlo podliehajúcich skaze, resp. obdobného charakteru (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť), prípadne je možné uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň, b) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača, alebo zmluvného partnera uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona - certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Uchádzač predloží minimálne: a) platné potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR o schválení/registrácii potravinárskej prevádzkarne uchádzača podľa zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu na činnosť súvisiacu s predmetom zákazky, zvlášť na skladovanie, distribúciu a uvádzanie na trh potravinových výrobkov, resp. výrobkov rýchlo podliehajúcich skaze, resp. obdobného charakteru (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť), prípadne je možné uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň, b) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača, alebo zmluvného partnera uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona - certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Uchádzač predloží minimálne: a) platné potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR o schválení/registrácii potravinárskej prevádzkarne uchádzača podľa zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu na činnosť súvisiacu s predmetom zákazky, zvlášť na skladovanie, distribúciu a uvádzanie na trh potravinových výrobkov, resp. výrobkov rýchlo podliehajúcich skaze, resp. obdobného charakteru (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť), prípadne je možné uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň, b) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača, alebo zmluvného partnera uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona - certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Uchádzač predloží minimálne: a) platné potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR o schválení/registrácii potravinárskej prevádzkarne uchádzača podľa zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu na činnosť súvisiacu s predmetom zákazky, zvlášť na skladovanie, distribúciu a uvádzanie na trh potravinových výrobkov, resp. výrobkov rýchlo podliehajúcich skaze, resp. obdobného charakteru (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť), prípadne je možné uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň, b) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača, alebo zmluvného partnera uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) ZVO

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. m) zákona - certifikátmi alebo potvrdeniami s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. Uchádzač predloží minimálne: a) platné potvrdenie Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR o schválení/registrácii potravinárskej prevádzkarne uchádzača podľa zákona č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov na preukázanie súhlasu štátneho orgánu na činnosť súvisiacu s predmetom zákazky, zvlášť na skladovanie, distribúciu a uvádzanie na trh potravinových výrobkov, resp. výrobkov rýchlo podliehajúcich skaze, resp. obdobného charakteru (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť), prípadne je možné uviesť link na stránku ŠVPS SR, ak sa konkrétna prevádzkareň nachádza na stránke ŠPVS ako schválená potravinárska prevádzkareň, b) Potvrdenie o hygienickej spôsobilosti dopravného prostriedku na prepravu potravín a surovín v zmysle potravinového kódexu SR (napr. úradný záznam Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy SR, alebo certifikát ATP z TSÚ Piešťany a súčasne doklad o tom, že vozidlo s certifikátom je vo vlastníctve uchádzača, alebo zmluvného partnera uchádzača). V prípade, ak dodávka tovaru sa bude vykonávať na základe zmluvného vzťahu s dopravcom, uchádzač predloží uzavretú zmluvu s dopravcom a potvrdenie hygienickej spôsobilosti na motorové vozidlá, ktoré sú spôsobilé na prepravu predmetu zákazky (podľa príslušnej Kategórie, do ktorej podáva žiadosť o účasť).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena za dodanie celého predmetu zákazky v EUR vrátane DPH pre platcov DPH. Najnižšia cena za dodanie celého predmetu zákazky v EUR celkom pre neplatcov DPH.

Opis obstarávania

Kategória č. 1: Chlieb a pečivo Predmetom zákazky je zriadenie dynamického nákupného systému, ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na dodanie bežne dostupného tovaru, rozdeleného do príslušných kategórií, ktorým sú „Potraviny“ v rozsahu CPV kódov uvedených v bode 3.3. súťažných podkladov, vrátane dodania do miesta plnenia (podľa bodu 1 súťažných podkladov) a poskytnutia všetkých súvisiacich služieb spojených s plnením. Povaha predpokladaných nákupov v rámci dynamického nákupného systému a ďalšie informácie k predmetu zákazky sú uvedené v časti súťažných podkladov Príloha č. 1 – Informatívny Opis predmetu zákazky k výzve vyhlasovanej v rámci zriadeného DNS a Príloha č. 2 – Informatívny návrh Rámcovej dohody používanej v rámci zriadeného DNS.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.