Vyhlásené obstarávanie

NÁKUP 3 OSOBNÝCH MOTOROVÝCH VOZIDIEL PRE MF SR


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo financií Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
34110000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
21. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
29. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
29. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
systém EVO https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/detail/489374
Rozdelenie na časti:
Áno
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Časti


Názov:
1. Časť: Vozidlo dispozičné – limuzína – 1ks
Popis:
Predmetom zákazky je obstaranie nových služobných motorových vozidiel pre potreby MF SR Bližšie informácie o opise predmetu zákazky sú uvedené v Prílohe č.1 Opis predmetu zákazky.

Názov:
2. Časť: Vozidlo referenčné – 2ks
Popis:
Vozidlo referenčné – 2ks. Bližšie informácie o opise predmetu zákazky sú uvedené v Prílohe č.1 Opis predmetu zákazky.

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia ,,Cena celkom za predmet zákazky v EUR vrátane DPH“. Uchádzač predloží v návrhu na plnenie kritéria navrhovanú cenu za predmet zákazky vyjadrenú v mene EUR matematicky zaokrúhlenú na dve desatinné miesta. Ak je uchádzač platiteľom dane z pridanej hodnoty (ďalej len "DPH"), navrhovanú zmluvnú cenu uvedie v zložení: - - navrhovaná cena uvedená v EUR bez DPH, - - navrhovaná cena celkom uvedená v EUR vrátane DPH Ak uchádzač nie je platiteľom DPH, uvedie iba navrhovanú zmluvnú cenu celkom. Na skutočnosť, že nie je platiteľom DPH v ponuke upozorní. V prípade ak uchádzač v postavení dodávateľa v súlade s právnym poriadkom Slovenskej republiky nebude povinný odviesť DPH pri dodávke predmetu zákazky, ale odviesť ju bude povinný verejný obstarávateľ v postavení odberateľa, uvedie uchádzač v ponuke cenu vrátane DPH, ktorú bude povinný zaplatiť verejný obstarávateľ Ak sa uchádzač, ktorý nie je zdaniteľnou osobou pre DPH stane úspešným uchádzačom a pred uzavretím zmluvy s verejným obstarávateľom sa stane zdaniteľnou osobou pre DPH platí, že ním v ponuke udaná cena celkom sa stane cenou vrátane DPH. Ak sa uchádzač, ktorý v čase podpisu zmluvy nebol zdaniteľnou osobou pre DPH a v priebehu plnenia zmluvy sa ňou stane, nemá nárok na zvýšenie ceny o DPH. Preto verejný obstarávateľ odporúča uchádzačovi zohľadniť túto skutočnosť pri svojom návrhu na plnenie kritérií. Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač s najnižším návrhom na plnenie kritéria, t. j. s najnižšou Cenou celkom za predmet zákazky v EUR vrátane DPH. V prípade rovnosti ponuky u viacerých uchádzačov rozhoduje o poradí poradie uvedené v Zápisnici z otvárania ponúk vygenerovanej automatizovaným systémom EVO.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je obstaranie nových služobných motorových vozidiel pre potreby MF SR Bližšie informácie o opise predmetu zákazky sú uvedené v Prílohe č.1 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania - systém EVO. Pravidlá pre doručovanie – zásielka sa považuje za doručenú v okamihu jej odoslania v systéme EVO a to v súlade s funkcionalitou systému. Všetky výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač. Uchádzač súhlasí s podmienkami stanovenými verejným obstarávateľom. Verejný obstarávateľ bude pri uskutočňovaní tohto postupu zadávania zákazky postupovať v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní, prípadne inými všeobecne záväznými právnymi predpismi. Všetky ostatné informácie, úkony a lehoty sa nachádzajú v zákone o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušenia použitého postupu zadávania zákazky. Pri predkladaní cenovej ponuky je potrebné aby uchádzač vyplnil štruktúru ponuky