Vyhlásené obstarávanie

Nakladanie s komunálnym odpadom v obci Raslavice


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Raslavice
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
74 399,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90500000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
14. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
27. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
27. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IS EPVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

§ 32 ods. 1 písm. e) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí byť oprávnený poskytovať služby, ktoré zodpovedajú predmetu zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

§ 32 ods. 1 písm. f) ZVO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač nemôže mať uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v SR a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie služieb v obci Raslavice spojených so zberom, prepravou a s nakladaním s vyprodukovaným komunálnym odpadom podľa zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Predmet zákazky je podrobne špecifikovaný v návrhu zmluvy o poskytovaní služieb najmä v Článku I. Predmet zmluvy a v jej prílohách.

Doplňujúce informácie

SPÔSOB VYHODNOCOVANIA PONÚK Vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na vyhodnotenie ponúk, a to v prípade uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. Ak ponuka uchádzača nebude obsahovať všetky náležitosti podľa tejto výzvy, uchádzač bude požiadaný o vysvetlenie alebo doplnenie predložených dokladov. Ak dôjde k vylúčeniu uchádzača alebo jeho ponuky, vyhodnotí sa následne splnenie podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky u ďalšieho uchádzača v poradí tak, aby uchádzač spĺňal podmienky účasti a požiadavky na predmet zákazky. Verejný obstarávateľ po vyhodnotení ponúk bezodkladne zašle informáciu o vyhodnotení ponúk všetkým uchádzačom. Na vyhodnotenie ponúk sa primerane použije § 53 zákona a na vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa primerane použije § 40 zákona. Splnenie požiadaviek na predmet zákazky preukáže uchádzač predložením podpísaného návrhu zmluvy vrátane ocenenej Prílohy č. 1 - Špecifikácia služieb a cien OBSAH PONUKY Vyplniť štruktúrované kritéria v IS EVO VER. 18.0 Návrh zmluvy podpísaný oprávnenou osobou Ocenená Príloha č. 1_Špecifikácia služieb a cien ZMLUVA Návrh zmluvy, ktorá je prílohou tejto výzvy obsahuje technické a obchodné podmienky zabezpečenia predmetu zákazky. Návrh zmluvy nie je prípustné uchádzačmi meniť. Vašu cenovú ponuku a informácie v nej uvedené potrebujeme pre účely prieskumu trhu vedúceho k uzavretiu zmluvy, avšak verejnému obstarávateľovi z prieskumu trhu nevyplývajú žiadne záväzky na uzavretie zmluvy. Zmluva nadobúda platnosť dňom jej podpisu štatutárnymi zástupcami oboch Zmluvných strán a účinnosť deň po jej zverejnení v súlade so zákonom.