Vyhlásené obstarávanie

Zneškodnenie odpadu skládkovaním 2024


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Štúrovo
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
136 808,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90510000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
14. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
22. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
22. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky s sprístupnením prostredníctvom funkcionality IS EVO všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Popis podmienky účasti:

-Integrované povolenie, ktorým sa povoľuje vykonávanie činnosti skládky dopadov, na ktorej uchádzač bude zneškodňovať odpady špecifikované v Opise predmetu zákazky. - v prípade ak uchádzač navrhne prepravu komunálneho odpadu na prekládkovú stanicu odpadu, tak súhlas príslušného okresného úradu na prevádzkovanie prekládkovej stanice komunálneho odpadu minimálne pre druh odpadov špecifikované v Opise predmetu zákazky. - Evidenčný list skládky odpadov potvrdený príslušným obvodným úradom životného prostredia. - Prevádzkový poriadok skládky odpadu. - Čestné vyhlásenie uchádzača o voľnej kapacite skládky na predpokladané množstvo odpadu a to ku dňu predkladania ponúk.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Víťazom súťaže sa stáva uchádzač, ktorého ponuka bude obsahovať najnižšie celkové predpokladané náklady spolu, čiže „Cena za uloženie“ + „Náklady na prepravu odpadov“. V prípade rovnosti bude uprednostňovaná ponuka menej vzdialenej skládky odpadov.

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania je poskytnutie služieb v oblasti zneškodnenia komunálneho odpadu skládkovaním pre mesto Štúrovo v zmysle zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch na dvanásť (12) mesiacov (od 1.1.2024 do 31.12.2024). Predpokladané množstvo: Zmesový komunálny odpad (200301): 2 310 t; Objemný odpad (200307): 265 t; Odpad z čistenia ulíc (200303): 60 t; Iný biologicky nerozložiteľný odpad (200203): 11 t; Drobný stavebný odpad (200308): 160 t. Od uchádzača sa požaduje, aby vo svojej ponuke navrhol miesto na odovzdanie/prevzatie odpadu – buď priamo skládku odpadov, alebo prekládkovej stanice. Zber a prepravu komunálneho odpadu na navrhnuté miesto zabezpečí verejný obstarávateľ. Všetky ďalšie náklady s odpadom znáša uchádzač.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.