Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie hlasových a dátových služieb


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenský pozemkový fond
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
107 901,52
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
64200000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
30. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
8. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
8. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Slovenský pozemkový fond, Búdkova 36, 817 15 Bratislava - mestská časť Staré mesto, elektronicky prostredníctvom funkcionalít IS EVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia: Uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti: 1. Podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní, t.j. musí byť oprávnený dodávať tovar, poskytovať službu alebo uskutočňovať stavebné práce, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. Splnenie podmienky účasti preukazuje uchádzač doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. 2. Podľa § 32 ods. 1 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní, t.j. nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Splnenie podmienky účasti preukazuje uchádzač doloženým čestným vyhlásením. Verejný obstarávateľ upozorňuje, že s ohľadom na zákon číslo 177/2018 Z. z. o niektorých opatreniach na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon proti byrokracii) v platnom znení nemá prístup do verejných registrov, z ktorých by si v procese vyhodnocovania splnenia podmienok účasti mohol zabezpečiť prístup k dokladom preukazujúcim splnenie podmienok účasti uchádzača v zmysle zákona o verejnom obstarávaní.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritérium na vyhodnotenie ponúk: Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia celková zmluvná cena požadovaného predmetu zákazky (celková zmluvná cena za predmet zákazky v EUR vrátane DPH), uvedená v ponuke uchádzača a v návrhu zmluvy, ktorá je vyjadrená v eurách vrátane DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie mobilných hlasových a dátových služieb operátora pre hlasové SIM karty, zabezpečenie doplnkových služieb a poskytovanie mobilného dátového pripojenia na obdobie 24 mesiacov. Podrobný opis, špecifikácia a rozsah plnenia predmetu zákazky je uvedený v podkladoch k Výzve na predkladanie ponúk a v návrhu Rámcovej zmluvy.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.