Predmetom zákazky je dodávka mäsa a mäsových výrobkov I. akosti podľa priloženého rozpisu dva až trikrát do týždňa na základe telefonickej objednávky vedúcej kuchyne deň vopred.
Množstvo a druh tovaru je predpokladané, môže sa meniť smerom nahor alebo nadol podľa počtu a požiadaviek klientov zariadenia. Ďalšie podmienky dodania tovaru budú spresnené v kúpnej zmluve uzavretej s úspešným uchádzačom.
Mäso bude dodávané v kuchynskej úprave, ostatný tovar podľa požadovaného množstva. Predmet zákazky musí byť dodávaný v akosti a kvalite zodpovedajúcej platným právnym predpisom, veterinárnym a hygienickým normám.
Dodávaný tovar prepravovať v hygienicky nezávadných obaloch, alebo v obaloch obvyklých na pre-pravu uvedeného tovaru.
Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.