Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie dodávky zemného plynu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Divadlo Nová scéna
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
123 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09123000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
14. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
22. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
22. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Divadlo Nová scéna, Živnostenská 1, 812 14 Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia hodnota aditívneho koeficientu Ki v EUR bez DPH za 1 MWh, zaokrúhlená na dve (2) desatinné miesta, ktorá musí byť vyššia ako nula. Je to veličina tvoriaca súčasť vzorca pre stanovenie ceny zemného plynu formou SPOT. Vyhodnotenie ponúk sa uskutoční poradovým systémom a pridelením príslušného počtu bodov. Najnižšej ponukovej hodnote aditívneho koeficientu bude priradené prvé miesto a maximálny počet bodov 100, ostatným ponukám druhé miesto, tretie miesto, atď., s príslušným počtom bodov, vyjadreným nepriamou úmerou ako pomer najnižšej ponukovej hodnoty aditívneho koeficientu a vyhodnocovanej hodnoty aditívneho koeficientu, prenásobený max. počtom bodov 100. Aditívny koeficient musí byť zaokrúhlený na dve desatinné miesta a musí byť vyšší ako nula.

Opis obstarávania

Predmetom tejto zákazky na dodanie tovaru je zabezpečenie nákupu a dodávky zemného plynu, spolu s distribučnými a prepravnými službami, spojenými s nákupom a dodávkou zemného plynu pre odberné miesta Odberateľa, v čase od 01.02.2024 00:00:00 hod. do 31.01.2026 24:00:00 hod., vrátane prenesenia zodpovednosti za odchýlky v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete. Dodávka zemného plynu spolu s distribučnými a prepravnými službami musí byť zabezpečená v zmysle zákona č. 251/2012 Z. z. o energetike a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a v zmysle zákona č. 250/2012 Z. z. o regulácii v sieťových odvetviach v znení neskorších prepisov. Predpokladaný objem odobraného zemného plynu (t. j. zmluvné množstvo dodávky zemného plynu počas doby trvania zmluvného obdobia): 1 640,80 MWh.

Doplňujúce informácie

1/Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní (VO) sa uskutočňuje podľa § 20 zákona a v súlade s touto výzvou na predkladanie ponúk. 2/Zadávanie tejto zákazky sa realizuje informačným systémom pre elektronické verejné obstarávanie EVO. Viac informácií je uvedených na: https://www.isepvo.sk . 3/Náklady spojené s účasťou v tomto verejnom obstarávaní znášajú záujemcovia/uchádzači v plnej výške bez akéhokoľvek nároku voči verejnému obstarávateľovi. 4/Verejný obstarávateľ uskutoční najprv vyhodnotenie ponúk na základe kritéria na hodnotenie ponúk, následne u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí, vyhodnotí splnenie podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky v súlade so zákonom a touto výzvou na predkladanie ponúk. 5/Verejný obstarávateľ nepožaduje predložiť ponuku zabezpečenú kódovaním a šifrovaním, ani podpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom v zmysle zákona č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov. V prípade, ak uchádzač predloží ponuku zabezpečenú kódovaním a šifrovaním, t. j. v rozpore s požiadavkou verejného obstarávateľa, je zodpovedný za možnosť nesprístupnenia jeho ponuky. V prípade nemožnosti otvorenia/sprístupnenia jeho ponuky podľa tejto výzvy na predkladanie ponúk bude uchádzač vylúčený podľa § 49 ods. 4 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. 6/Ponuka predložená uchádzačom musí obsahovať tieto doklady: v súlade s § 32 ods. 1 písm. e) zákona o VO, doklad o oprávnení dodávať tovar podľa predmetu tejto zákazky alebo odkaz na zápis v zozname hospodárskych subjektov, vedenom Úradom pre verejné obstarávanie; uchádzačom vyplnený a podpísaný návrh Zmluvy podľa Prílohy k Výzve; návrh Zmluvy predloží uchádzač bez príloh k nej; vyplnené a podpísané všetky formuláre podľa Prílohy k Výzve na predkladanie ponúk – Formuláre na vyplnenie, vrátane Návrhu na plnenie kritéria; Všetky dokumenty predloží uchádzač formou skenov týchto dokumentov, podpísaných štatutárnym orgánom uchádzača alebo oprávnenou osobou uchádzača. 7/ Predmet zákazky sa bude financovať formou bezhotovostného platobného styku v lehote splatnosti do 30 (tridsať) dní od doručenia faktúry objednávateľovi (verejnému obstarávateľovi). Verejný obstarávateľ neposkytuje preddavok. 8/ Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť túto zákazku bez výberu úspešného uchádzača.