Vyhlásené obstarávanie

Nákup pohonných hmôt na palivové karty


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Záhradnícke a rekreačné služby mesta Banská Bystrica
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
83 607,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09134100-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
13. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
27. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
27. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Záhradnícke a rekreačné služby - elektronické sprístupnenie ponúk cez odosielanie Zápisnice z otvárania ponúk. Miestom on-line webová adresa https://evo.isepvo.sk/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť podľa § 34 ods. 1 písm. j) zákona preukázať nasledujúcimi údajmi o prevádzkovom vybavení, ktoré k dispozícií na poskytnutie služby distribúcie PHM: Verejný obstarávateľ požaduje pokrytie územie mesta Banská Bystrica čerpacími stanicami/výdajnými miestami PHM, a to nasledovne: 1. Uchádzač musí preukázať, že v meste Banská Bystrica disponuje min. jednou čerpacou stanicou/výdajným miestom s nepretržitou prevádzkou (24/7/365) akceptujúcou palivovú kartu ako prostriedok bezhotovostnej úhrady za odobraté PHM s vysúťaženou zľavou. 2. Uchádzač musí preukázať, že v meste Banská Bystrica disponuje min. jednou čerpacou stanicou/výdajným miestom s umývacou linkou. Túto podmienku účasti uchádzač preukáže predložením vyplneného zoznamu čerpacích staníc.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritériom hodnotenia ponúk je výška zľavy v % na 1 liter PHM (uviesť na 2 desatinne miesta), ktorú bude uchádzač a/alebo jeho zmluvný partner poskytovať verejnému obstarávateľovi počas trvania zmluvného vzťahu.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup pohonných hmôt – bezolovnatý automobilový benzín a motorová nafta podľa normy STN, doplnkových tovarov (nákup a čerpanie Redukčného činidla NOx) a služieb (využívanie umývacej linky), dodávaných na princípe akceptácie palivovej karty ako prostriedku bezhotovostnej úhrady za odobraté pohonné hmoty, doplnkové tovary a služby.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.