Vyhlásené obstarávanie

Poistenie majetku proti komplexným živelným rizikám, odcudzeniu a vandalizmu, poistenie strojov, strojových zariadení a elektroniky, poistenie skla, postenie zodpovednosti za škodu.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Poprad
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
94 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
66515200-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
12. December 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
21. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
21. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mesto Poprad, Nábrežie Jána Pavla II. 2802/3, Poprad.
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

a) Podmienka účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e), že je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu. Uvedenú podmienku účasti preukáže uchádzač/záujemca v súlade s § 32 ods. 2 pís. e) doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. b) Podmienka účasti podľa § 32 ods. 1 písm. f), že nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Uvedenú podmienku účasti preukáže uchádzač/záujemca v súlade s § 32 ods. 2 písm. f) doloženým čestným vyhlásením. c) Uchádzač/záujemca zapísaný do Zoznamu hospodárskych subjektov, ktorý je vedený Úradom pre verejné obstarávanie môže doklady požadované na preukázanie splnenia podmienok účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) až f) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní nahradiť predložením informácie o jeho zapísaní do zoznamu hospodárskych subjektov, prípadne potvrdením o jeho zapísaní do zoznamu hospodárskych subjektov podľa § 152 zákona o verejnom obstarávaní. V súlade s § 152 ods. 3 bude uznaný aj rovnocenný zápis alebo potvrdenie o zápise vydané príslušným orgánom iného členského štátu, ktorým záujemca preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní. Bude prijatý aj iný rovnocenný doklad predložený záujemcom. 27.2 Splnenie podmienok účasti uvedených v bode 33.1 uchádzač preukazuje podľa §32 ods. 2 a 3 zákona o verejnom obstarávaní. 27.3 Verejný obstarávateľ nevyžaduje predloženie dokladov podľa §32 ods. 2 písm. e) a f) zákona z dôvodu použitia údajov z informačných systémov verejnej správy.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena za celý predmet zákazky

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poistenie majetku proti živelným rizikám, odcudzeniu a vandalizmu, poistenie elektroniky, strojov a strojových zariadení, poistenie skla, poistenie všeobecnej zodpovednosti za škodu pre Mesto Poprad, jeho organizácie prípadne organizačné zložky na dobu dvoch rokov od 01.01.2024 do 31.12.2025.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.