Vyhlásené obstarávanie

VÝMENA KOTLA A OSADENIE RIADIACEHO SYSTÉMU KOTOLŇA PREDNÁDRAŽIE BÁNOVCE NAD BEBRAVOU


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Bánovce nad Bebravou
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
142 750,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45321000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
6. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
20. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
20. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mesto Bánovce nad Bebravou, Nám. Ľ. Štúra 1/1 957 01 Bánovce nad Bebravou
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b)

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí predložiť zoznam uskutočnených stavebných prác za posledných päť rokov odo dňa vyhlásenia súťaže. Zoznam predloží s uvedením cien, odberateľov, termínov poskytovania služieb, kontaktných údajov na overenie plnenia. Zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok - ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloží zoznam zrealizovaných prác za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania, ktorým preukáže, že uskutočnil práce na predmete rovnakom alebo obdobnom ako je predmet zákazky v úhrnnej cene najmenej 150 000 € bez DPH. Uchádzač musí v potvrdeniach o uskutočnených prácach uviesť kontaktné údaje na osobu/osoby, ktorí vedia potvrdiť predkladané vyhlásenia uchádzača o zrealizovaných prácach.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podmienka účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g.)

Popis podmienky účasti:

Ak ide o stavebné práce, alebo služby, údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy, alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloží doklad o odbornej spôsobilosti na opravu, rekonštrukciu a montáž vyhradeného technického zariadenia tlakového v zmysle zák.č.124/2006 Z. z. § 18 ods. 1 písm. d) vyhlášky č. 508/2009 Z. z. Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými a ktorou sa ustanovujú technické zariadenia, ktoré sa považujú za vyhradené technické zariadenia resp. ekvivalentnú odbornú spôsobilosť podľa právnych predpisov platných v mieste sídla/adresy tejto osoby. Verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač v rámci preukázania odbornej kvalifikácie a odbornej praxe uviedol minimálne jednu odborne spôsobilú osobu na predmet zákazky, tzn. minimálne jedného servisného technika s minimálnou dĺžkou odbornej praxe 3 roky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ vyhodnotí predložené ponuky podľa kritéria - najnižšia cena za celý predmet zákazky v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je demontáž jedného kotla a osadenie nového kotla do kotolne Prednádražie v Bánovciach nad Bebravou. Bližší popis predmetu zákazky sa nachádza v priložených technických správach a výkazoch výmer.

Doplňujúce informácie

V prípade záujmu o obhliadku miesta realizácie zákazky je možné dohodnúť si termín u p. Michala Pojteka, tel. č. 0908 540 429, alebo emailom: michal.pojtek@banovce.sk