Vyhlásené obstarávanie

Dodávka zemného plynu na rok 2024


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenské národné divadlo
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
105 200,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09123000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
3. November 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
15. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
15. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Slovenské národné divadlo, Pribinova 17, 819 01 Bratislava
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Vyhodnotenie ponúk sa uskutoční poradovým systémom a pridelením príslušného počtu bodov. Najnižšej ponukovej hodnote aditívneho koeficientu bude priradené prvé miesto a maximálny počet bodov 100, ostatným ponukám druhé miesto, tretie miesto, atď., s príslušným počtom bodov, vyjadreným nepriamou úmerou ako pomer najnižšej ponukovej hodnoty aditívneho koeficientu a vyhodnocovanej hodnoty aditívneho koeficientu, prenásobený max. počtom bodov 100. Aditívny koeficient musí byť zaokrúhlený na dve desatinné miesta a musí byť vyšší ako nula.

Opis obstarávania

1.Predmetom tejto zákazky na dodanie tovaru je zabezpečenie nákupu a dodávky zemného plynu pre rok 2024 spolu s distribučnými a prepravnými službami, spojenými s nákupom a dodávkou zemného plynu pre odberné miesta Odberateľa, v čase od 01.01.2024 00:00:00 hod. do 31.12.2024 24:00:00 hod., vrátane prenesenia zodpovednosti za odchýlky, v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete. Dodávka zemného plynu spolu s distribučnými a prepravnými službami musí byť zabezpečená v zmysle zákona č. 251/2012 Z. z. o energetike a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a v zmysle zákona č. 250/2012 Z. z. o regulácii v sieťových odvetviach v znení neskorších prepisov. 2. Lehota plnenia (t. j. budúce zmluvné obdobie): 01.01.2024 od 0:00 hod. do 31.12.2024 do 24:00 hod. 3. Predpokladaný objem odobraného zemného plynu (t. j. zmluvné množstvo dodávky zemného plynu počas doby trvania zmluvného obdobia): 1 285,5 MWh. 4. Verejný obstarávateľ (odberateľ) sa zaväzuje odobrať od uchádzača (dodávateľa) počas doby trvania budúceho zmluvného obdobia minimálne 75 % zo zmluvného množstva dohodnutého počas doby trvania budúceho zmluvného obdobia bez akýchkoľvek sankcií a poplatkov. Verejný obstarávateľ (odberateľ) sa zaväzuje odobrať od uchádzača (dodávateľa) počas doby trvania budúceho zmluvného obdobia minimálne 75 % zo zmluvného množstva dohodnutého počas doby trvania budúceho zmluvného obdobia bez akýchkoľvek sankcií a poplatkov.

Doplňujúce informácie

1/ Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní (VO) sa uskutočňuje podľa § 20 zákona a v súlade s touto výzvou na predkladanie ponúk. 2/ Zadávanie tejto zákazky sa realizuje informačným systémom pre elektronické verejné obstarávanie EVO. Viac informácií je uvedených na: https://www.isepvo.sk . 3/ Náklady spojené s účasťou v tomto verejnom obstarávaní znášajú záujemcovia/uchádzači v plnej výške bez akéhokoľvek nároku voči verejnému obstarávateľovi. 4/Verejný obstarávateľ uskutoční najprv vyhodnotenie ponúk na základe kritéria na hodnotenie ponúk, následne u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí, vyhodnotí splnenie podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky v súlade so zákonom a touto výzvou na predkladanie ponúk. 5/ Verejný obstarávateľ nepožaduje predložiť ponuku zabezpečenú kódovaním a šifrovaním, ani podpísanú kvalifikovaným elektronickým podpisom v zmysle zákona č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov. V prípade, ak uchádzač predloží ponuku zabezpečenú kódovaním a šifrovaním, t. j. v rozpore s požiadavkou verejného obstarávateľa, je zodpovedný za možnosť nesprístupnenia jeho ponuky. V prípade nemožnosti otvorenia/sprístupnenia jeho ponuky podľa tejto výzvy na predkladanie ponúk bude uchádzač vylúčený podľa § 49 ods. 4 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. 6/ Ponuka predložená uchádzačom musí obsahovať tieto doklady: v súlade s § 32 ods. 1 písm. e) zákona o VO, doklad o oprávnení dodávať tovar podľa predmetu tejto zákazky alebo odkaz na zápis v zozname hospodárskych subjektov, vedenom Úradom pre verejné obstarávanie; uchádzačom vyplnený a podpísaný návrh Zmluvy podľa Prílohy č. 2 tejto Výzvy; návrh Zmluvy predloží uchádzač bez príloh k nej; vyplnené a podpísané všetky formuláre podľa Prílohy č. 3 tejto Výzvy na predkladanie ponúk – Formuláre na vyplnenie, vrátane Návrhu na plnenie kritéria; Všetky dokumenty predloží uchádzač formou skenov týchto dokumentov, podpísaných štatutárnym orgánom uchádzača alebo oprávnenou osobou uchádzača. 7/ Predmet zákazky sa bude financovať formou bezhotovostného platobného styku v lehote splatnosti do 30 (tridsať) dní od doručenia faktúry objednávateľovi (verejnému obstarávateľovi). Verejný obstarávateľ neposkytuje preddavok. 8/ Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť túto zákazku bez výberu úspešného uchádzača.