Vyhlásené obstarávanie

Zber a odvoz odpadu v obci Hviezdoslavov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Hviezdoslavov
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
213 660,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90500000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
31. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
7. December 2023
Dátum otvárania ponúk:
7. December 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IS EVO
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Referencie

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO uchádzač predloží zoznam poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Vzor zoznamu poskytnutých služieb tvorí prílohu č. 9 k SP. Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom: Uchádzač musí preukázať realizáciu minimálne jednej zákazky v sumárnej cene minimálne 200 000,- (slovom dvestotisíc) EUR bez DPH, pričom táto zákazka musí byť rovnakého alebo typovo podobného charakteru ako je predmet zákazky. Za typovo podobný charakter zákazky verejný obstarávateľ akceptuje služby spojené s komplexným nakladaním s komunálnym odpadom, ktorý obsahoval aj zabezpečenie zberu a odvozu zmesového komunálneho odpadu pre obec s minimálnym počtom 4 000 obyvateľov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Zberové vozidlá

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. j) ZVO uchádzač predloží údaje o strojovom, prevádzkovom alebo technickom vybavení, ktoré má k dispozícii na poskytnutie služby. Minimálna úroveň požadovaná verejným obstarávateľom: Uchádzač prostredníctvom zoznamu strojového vybavenia a technických preukazov vozidiel preukáže, že má k dispozícii minimálne 2 vozidlá na zber zmesového komunálneho odpadu zo 120 l, 240 l a 1100 l zberných nádob s nasledovnými parametrami: - nadstavba min. 15 m3, so zadným univerzálnym deleným čelom, z toho min. 1 ks zberové vozidlo s umývacím zariadením a vysokotlakovým čističom (tzv. WAP) alebo mať strojné zariadenie, ktoré zabezpečí umývanie zberných nádob, - emisná norma min. EURO 6, - satelitné monitorovacie zariadenie (tzv. GPS), - vážiaci mechanizmus podľa metrologickej požiadavky triedy váženia Y (b) na zberné nádoby typu 120 l a 240 l s hmotnosťou váženia netto hmotnosti odpadu min. 2,5 kg – max. 150 kg, s presnosťou váženia 0,5 kg na jeden dielik a zberné nádoby typu 1 100 l s hmotnosťou váženia min. 25 kg – max. 500 kg, s presnosťou váženia 5 kg na jeden dielik.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena – Celkové cena za dodanie predmetu zákazky v EUR s DPH v rozsahu podľa špecifikácie a požiadaviek uvedených v SP v časti B.1 Opis predmetu zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie služieb zberu a odvozu zmesového komunálneho odpadu z Obce Hviezdoslavov na skládku odpadov Čukárska Paka v súlade so zákonom č. 79/2015 Z. z. o odpadoch v znení neskorších predpisov, vyhlášky Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky č. 365/2015 Z. z., ktorou sa ustanovuje Katalóg odpadov a ďalších dohodnutých činností vyplývajúcich z predmetu plnenia zákazky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.