Vyhlásené obstarávanie

ZŠ Škultétyho – rekonštrukcia strechy hlavnej budovy I. etapa


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Topoľčany
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
97 880,93
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
23. Október 2023
Lehota na predkladanie ponúk:
3. November 2023
Dátum otvárania ponúk:
3. November 2023
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Topoľčany, zasadačka 252,
Rozdelenie na časti:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Vyžaduje sa splnenie podmienok účasti uvedených v § 32 ods. 1 písm. e), f) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZVO). Uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti spôsobom podľa § 32 ods. 2 písm. e), f) ZVO. Uchádzač nepredkladá doklad podľa písm. e), ak je takýto doklad k dispozícii prostredníctvom internetového portálu OverSi. Uchádzač nepredkladá doklady podľa písm. e) a f), ak má platný zápis v zozname hospodárskych subjektov vedeným Úradom pre verejné obstarávanie

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Vyžaduje sa splnenie podmienok účasti uvedených v § 34 ods. 1 písm. b) ZVO.

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od zverejnenia výzvy na predkladanie ponúk, uchádzač poskytol aspoň tri rovnaké alebo obdobné plnenia ako je predmet zákazky, pričom hodnota jedného vykonaného plnenia bola minimálne vo výške aspoň 95 000, EUR bez DPH, ktorých predmetom plnenia bola realizácia resp. rekonštrukcia plochých striech čo bude predložené v ponuke. Zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené Za rovnaký alebo obdobný predmet plnenia verejný obstarávateľ považuje stavebné práce súvisiace s realizáciou resp. rekonštrukciou plochých striech.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ vyhodnotí predložené ponuky podľa kritéria, ktorým je najnižšia cena za celý predmet zákazky v EUR s DPH. Splnenie požiadaviek bude verejný obstarávateľ posudzovať iba u uchádzača, ktorého ponuka sa umiestni na prvom mieste v poradí podľa stanoveného kritéria na vyhodnotenie ponúk, a to na základe ním predložených dokladov. Ak by uchádzač, ktorého ponuka sa umiestnila na prvom mieste v poradí a/alebo jeho ponuka nespĺňali požiadavky verejného obstarávateľa podľa požiadaviek uvedených v tomto dokumente alebo by jeho ponuku nebolo možné vyhodnotiť podľa ním predložených dokladov, verejný obstarávateľ môže splnenie týchto požiadaviek preskúmať u ďalšieho uchádzača v poradí.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác rekonštrukcie strechy hlavnej budovy na ZŠ Škultétyho I. etapa .Rekonštrukcia strechy bude pozostávať z - demontáže jestvujúceho bleskozvodu - demontáž jestvujúcich oplechovaní atík vrátane aj tých neviditeľných pod nástrekom z PUR peny - odstránenie betónovej kocky o rozmere cca 1200/1200/800 mm - odstránenie jestvujúcej strešnej krytiny zrealizovanej pomocou nástreku PUR peny o hrúbke 35 mm kompletne aj s odvetrávacími plechovými hlavicami, strešnými vtokmi a predpokladanou trojvrstvovou pôvodnou hydroizoláciou z IPY až po cementový poter nad pórobetónovými panelmi CALSILOX - dodanie a montáž strešných vtokov DN 125 mm v pôvodnom umiestnení - dodanie a montáž odvetrávacích hlavíc kanalizácie DN 200 mm - zhotovenie parotesnej zábrany - zateplenie strechy tepelnou izoláciou EPS hr. 200 mm a spádovými klinovými doskami EPS - zateplenie muriva nižšej atiky tepelnou izoláciou XPS hr. 50 mm - zateplenie muriva vyššej atiky tepelnou izoláciou XPS hr. 100 mm - zateplenie povrchov atík tepelnou izoláciou XPS hr. 30 mm - zhotovenie novej povlakovej strešnej krytiny z FATRAFOLU 810 - dodanie a montáž nových klampiarskych prvkov atík z vonkajšej strany ZŠ špeciálnym krycím plechom žltej farby a nového oplechovania atík - dodanie a montáž nového bleskozvodu a požiarneho rebríka Presnejšie rozdelenie prác – viď Príloha č. 2 Výkaz výmer_ zadanie. Všetky práce na zákazke budú vykonávané podľa projektovej dokumentácie, ktorej autorom je Ing. arch. Miloš Marko., PIONIERSKA 8, 955 01 TOPOĽČANY., Ateliér: Škultétyho 1597, 955 01 TOPOĽČANY, IČO: 11985283 zastúpená Ing. arch. Miloš Marko – autorizovaný stavebný inžinier a ktorá je neoddeliteľnou prílohou týchto súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.